Šta je novo?

LG GE20NU10 opticki disk i LightScribe ?

HuLsH

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2004
Poena
319
Cao, ima li ko iskustva sa doticnim drajvom i lightscrice tehnologijom ?
kao sto sam pre kupovine lepo potrazio na zvanicnom sajtu koje su mogucnosti i saznao da ima mogucnost lightscribe-a kupio sad drajv i skontao da nece da "crta" po diskovima. gresim li u necemu?

Ja mislim da su za "crtanje" po diskovima potrebni posbni diskovi.

Da, postoje posebni diskovi "LightScribe" koji imaju neku nazovimo fotoosetljivu povrshinu na na na na na... i aplikacija... i sve sam ja to lepo nabavio ali sama aplikacija ne prepoznaje drive da ima tu mogucnost. Pa reko ako je neko chachkao oko njega i naterao ga, da ako je ljubaan da podeli iskustvo :)

Pa koliko ja vidim taj snimac nepodrzava LightScribe, ili sam gledao pogresan model na netu.

Pa koliko ja vidim taj snimac nepodrzava LightScribe, ili sam gledao pogresan model na netu.

http://www.lge.com/uk/it-products/dvd-and-blu-ray-drives/LG-dvd-recorders-GE20NU10.jsp

U specifikacijama pishe :LightScribe_Compatible - Yes

0qsqpfm7qhablzmy6tt.jpg

Vjerovatno sam gledao drugi model, probaj reinstalirati nero i staviti shureThing aplikaciju.

instalirao sam bash LightScribe aplikaciju i pored toga ima taj neki Control Panel za LightScribe uredjaje ... i nishta. pored svega toga imam i Dropix Label Maker koji io5 ne prepoznaje uredjaj.

Vrh Dno