Šta je novo?

LG G3 problem sa updateom na 6.0

paja1989

Poštovan
Učlanjen(a)
05.06.2016
Poena
80
Uzeo sam pre neki dan LG G 3 ,telefon je super,sve to stoji,brz i efikasan....Ali,kad hocu da ga updatujem preko LG PC Suita,spojim ga,sve ok.....i on vrti,vrti i kaze da imam najnoviju verziju softvera a to je 5.0! E sad ,zasto on ne vidi mogucnost da ga na Marsmallow 6.0 nadogradim? Jel ima neko neko resenje? Android 6 se pojavio koliko znam pre 3-4 meseca..znaci odmaklo je vreme nije da nije sad kao jos dosao do nas..Hvala unapred,drugari.

To je problem kod svih Android-a osim Nexus-a jer ide po regionima. Ne pušta se svima odmah, verovatno možeš ručno da instaliraš, ali ne znam kako to tačno ide za LG.

Koji tačno model imaš?

Ljudi su prilično aktivni u G3 temi, sigurno će ti neko pomoći.

Koji tačno model imaš?

Ljudi su prilično aktivni u G3 temi, sigurno će ti neko pomoći.
Tacno LG D855-Lg G3......Negde sam pitao vec pa mi je neko rekao da preko Pc suita to apdejtujem,ali kako je on to mogao da uradi,zsto ja ne mogu? Nov sam na forumu,pa nisam jos nasao temu Lg g3....Ako neko zna znacilo bi mi kako da uradim to... Jeste,znam da je po regionima i drzavama,al u Srbiji mora da je uveliko krenuo..Pri tom i kad preko telefona proveravam isto kaze da imam ''najnoviji softver vec''-a misle na 5.0...ne znam u cemu je caka

Poslednja izmena:
Vrh Dno