Šta je novo?

LG G2 Mini VS Samsung S4 Mini

treci

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2011
Poena
245
Kao sto u naslovu stoji, sta je bolje uzeti od ova dva telefona? Telefon je za drugara. Generalano koji je bolji? Ja bih isao na G2 Mini, ali da vidim sta misle pametniji od mene.

Ajde da ubacim u igru i HTC One Mini 2, kako on stoji u odnosu na S4 Mini? Deluje da je slican sa G2 Mini.

A sad za burazera, hoce u vipu da uzima tel i zapao mu je za oko Nexus 5 i G2, a cena na paket ista (ralika dve crvene). Sta tu izabrati?

Gde si našao i za koji novac one mini 2?

Ovo drugo je najpostavljanije pitanje na forumu. Nek uzme koji mu se više svidi, oba imaju prednosti i mane.

Uzeo jedan drugar One Mini 2 u vip-u, pa cisto pitam.
Za G2 i Nexus 5 meni kao laiku deluje isto, cisto spoljasnji izgled i stock android ili lg optimus ui.

taj one mini 2 je na papiru odličan, na gsmareni piše da košta 440€ pa zato pitam za koji novac si ga našao. to je ipak novija generacija od s4m i g2m.

na to se svodi otprilike + baterija kod G2.

One Mini 2 na gsm areni ima isti cipset kao G2 Mini, bolje kamerice, isto rama, ekran veci kod LG sa manjom rezolucijom, tako da dodje nekako manje vise isto, veoma mali pomak.
Za G2 vs Nexus 5 neka sam bira.

ekran je ogromna prednost, džabe lgju što je veći 0.2" kad je ppi drastično na strani HTCa. imaš i odlične stereo zvučnike, imaš i duplo više interne memorije. zato i pitam o kojim parama se radi jer je on možda i najbolji od ovih do sad pominjanih.
samo pazi, on se samo zove mini, uopšte nije mali telefon. ako je na sve to još i skup onda ulazi u društvo skroz drugih modela...

Za mene to nisu presudne stvari, mene najvise interesuju performanse telefona, ondnosno sta je ispod haube. Da radi bez kocenja, da je digitajzer tacan (valjda se tako zove), a kakva je kamerica, ekran to je u drugom planu. Ali nismo svi isti i ovo ne pitam zbog sebe, vec da druge ne bi pogresno insformisao i zato i dosadjujem (da znam ne bih dosadjivao).
Drugar je dao valjda 20k za One 2 Mini valjda uz smart 700 uz one popuste, tako nesto.
Hvala tebi na izdvojenom vremenu!

Ma oko toga nemaš brige, srednja i visoka klasa odavno imaju sasvim dovoljan hardver... u najgorem slučaju malo kubure sa ramom i to je to. Razliku danas pravi upravo to što tebe ne zanima, ekrani, kamere, baterije...

Vrh Dno