Šta je novo?

LG G Flex

STriderKOCOBO

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2009
Poena
435
Uskoro ce biti zvanično predstavljen, na netu su se pojavile mnoge slike ovog telefona. Evo prvih rendera:
gsmarena_001.jpg

Pa onda su procurele mnoge slike:
gsmarena_001.jpg

gsmarena_004.jpg

gsmarena_003.jpg

gsmarena_002.jpg

I na kraju ga se docepala neka argentinska televizija, koja je odlucila da ga predstavi u nekoj svojoj emisiji (zanimljiv deo pocinje oko 30sek):
[YOUTUBE]y1SNEEYtP2k[/YOUTUBE]

Sto se tice specifikacija, trebalo bi da su iste kao kog G2, s tim da je ekran porastao na 6". U praksi to znaci:
  • Snapdragon S800
  • Adreno 330 GPU
  • 2GB RAM
  • 6" Full HD OLED ekran
  • 13mpix kamera

Ono što je posebno zanimljivo kod njega jeste što je prvi telefon koji ima ekran zakrivljen po y osi (Galaxy Round ima po x osi) i što i on, kao i G2, ima dugmiće pozadi.

Poslednja izmena:
ovi telefoni se prave zbog testiranja trzista i pokusaja otvaranja novog segmenta.. sigurno se ne prave da bi se prodali u 20 miliona primeraka tako da ne znam koga interesuju specifikacije na ovakvim telefonima.? i po meni je bar 5 puta lepsi od samsungovog modela,iako su oba telefona jezivo ruzna

Sta fali ovakvoj zaobljenosti? Telefon prati liniju lica kad se razgovara. Meni je logicnije ovako zakrivljen nego kao kod samsunga. Svaki ima svoje prednosti.

Sta fali ovakvoj zaobljenosti? Telefon prati liniju lica kad se razgovara. Meni je logicnije ovako zakrivljen nego kao kod samsunga. Svaki ima svoje prednosti.

Inace najvise ce ga koristiti za razgovore onaj ko ga kupi...
A kako ce da stoji na stolu to me tek zanima... ne znam meni je ovo TESKI krs i kic, fuj.

Meni samo nije jasno kako ovako ''deformisan'' ekran moze da bude praktican za svakodnevno koriscenje? Mislim i na Lg i na Samsung. Aj razumem pad na ekran, to moze da bude prednost ili ''pracenje linije lica'' :d ali stvarno ne vidim svrhu ovakvih ekrana.

Ma dajte ljudi ovo je samo proof of concept I usputna stanica ka fleksibilnim ekranima. Toga su svesni i proizvođači.

Totalno vidim za pola godine kako ljudi pricaju: "Ne znam kako sam mogao da koristim ravan ekran!" :d :d :d

Negde sam procitao da ima moc regeneracije, i da se za par minuta ogrebotina zaceli xD

A najveci apsurd su mi ovi soft dugmici na koje ode pola incha. Zato nikad nisam, npr, Nexus uzeo u razmatranje ni sekund.

Poslednja izmena:
Moje mišljenje je da je ovaj nazovi "telefon" APSOLUTNI PROMAŠAJ i da je to samo eksperiment.

Ja se iskreno nadam da se NIKADA ovakvi telefoni neće omasoviti niti da će Samsung i ostali krenuti ovim eksperimentalnim putem !!! Katastrofa je na šta ovo liči, bljak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kvalitet slike 3x gori :d

Daje efekat nize rezolucije, a to sto pise da je kristalno cisto kad se gleda od napred, i za merix kazu u reklami da cini cuda u hladnoj vodi :d

[YOUTUBE]axgklLCjTcE[/YOUTUBE]

Jako zanimljiv telefon, evo testa onog "samoisceljavanja" i savijanja od strane cuvenog crnje :) Mislim da mu je ovo jedan od najpopularnijih klipova do sada:

3500mah na 720p.. ko zna koliko ovo moze da drzi.. mada je 6 inca.. svidja mi se ova strategija lg-a sto gruva nikada jace baterije u vodece telefone :)
led flesh pozadi objasnio..

Poslednja izmena:
Skroz interesantan telefon. Steta sto je ogroman.

Sto samo na pola, kad moze i na cetvrtke? :D

Zanimljiva spravica...kada ovo cudo dolazi u EU u prodaji?

Krajem decembra, početkom januara. Tako nešto...

Stvarno je jezivo :D

Još da je kućište gumeno, taman da odskače kada ga ispustiš odmah bi ga kupio.

Nazad
Vrh Dno