F
floki
Guest
Sta mislite o doticnom monitoru cena mu je blizu 500 eura,i koji jos bi dosao u obzir do te cene obavezno 19 incha.
omnik je napisao(la):Samsung 959NF. Bolja cevka, sveukupan kvalitet, cena i dostupnost...
lucky2001 je napisao(la):Ili kupi kradeni TFT15' ,za te pare ,ali naravno gledaj da ima 85hz osvezavanje ukoliko hoces da pikas igre!!
!Inace nov takav TFT kosta oko 900 eura a kraden oko 500!!!!
Sasa je napisao(la):85 Hz na TFT-u ?
Da li si siguran ?
...
Ne bih da tvrdim, ali mislim da ne postoji ni jedan koji LCD koji radi na vise od 75 hz.
Slazem se!!!lucky2001 je napisao(la):Poznato je da dok su novi imaju jako dobru sliku,medjutim posle kraceg vremena slika pocinje da se muti,mozes da ga otvoris prestelujes fokus na visokonaponskoj ,ukoliko imas malo iskustva,mada ce se mutnilo vratiti posle nekog vremena,i to sa svim LG monitorima koje sam ja video(uvozi ih CORES).
Najbolje je da uzmes ukoliko imas toliko para nov Samsung 955P plus ili noviju seriju tipa 957P Plus ali obrati paznju na "plus", monitor nije flat ali ima jako ostru sliku i perfektnu geometriju!!!!!
Ili kupi kradeni TFT15' ,za te pare ,ali naravno gledaj da ima 85hz osvezavanje ukoliko hoces da pikas igre!!
!Inace nov takav TFT kosta oko 900 eura a kraden oko 500!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari