Šta je novo?

Lg E460 wifi problem

Perpetual

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.12.2006
Poena
319
Citao sam po internetu u vezi ovog modela,dosta ljudi se zali na wifi kod ovog modela. Wifi gubi konekciju vrlo cesto,ali samo recimo u toku koriscenja neke drustvene mreze,nikad ne usporava surf niti prekida download. Gomila ljudi je ispisala gomilu mogucih resenja ali ni jedno ne radi. Ima li ovde neko iskustva sa ovim telefonom I ovim problemom i da li ga je neko resio? Probao sam da menjam gomilu firmware-a,razni wifi busteri pach fajlovi,wifi sleep policy i ne znam sta jos,nista nema efekta..

Naveo si da drugi imaju problem, pa sad možda i na sebe misliš... 🙂

Šalim se! Probaj sa "fabričkim" podešavanjima i probaj videti podešavanja uređaja koji ti emituje wifi signal. I da znaš, wifi signal nije savršen, rupe u prostoru uvek postoje, nađi neko mesto sa najboljom jačinom signala i prati šta se dešava dalje...
Što se samog uređaja tiče, kako si naveo da ti sve radi i da tada nema "pucanja"... Ne diraj i uživaj!

Nismo se razumeli... radi bez prekida samo kad nesti skidam,inace je signal uvek full. Ali kad je aktivan viber ili msn ili skype redovno u aplikacijama pise izgubljena veza pa se opet konektuje..samo wifi tako radi 3g je okej. I dalje nisam nasao resenje..

pa menjaj fon

od tri lumie koje imam , 520/620/720 720 je majka signal i wifi

Čovek bi voleo na postojećem telefonu naći rešenje... Kojeg, nažalost, nema...
:/

Nazad
Vrh Dno