Šta je novo?

Lg Dvx298h\dvx298hb

sokili

Slavan
Učlanjen(a)
26.12.2007
Poena
301
Imam problem da u ovom playeru pustim subtiltes.Sve sam pokusala ali nece.Probala sve formate koji mogu za ovaj player.Ako neko zna nesto o tome nek mi se javi.Pozdrav!

Procitaj uputsvo u kom formatu/folderu/ime fajla u odnosu na film treba da bude natpis...

Ovako pise.
Ime filma sa divx titla mora se slagati sa divx failom na vasem dvd playeru.
To ti je prevod sa svedskog.U pitanju su sledeci formati subrip,sami,substation alpha,mickodvd,subview,tmplayer.
nece nijedan.Usput sam i podesavala ime filma i subtitle.

Da ne pametujem ..osiguraj

1. Da budu u istom folderu, samo ta dva fajla
2. Da ime fala bude odredjene duzine bez crtcia u imenu npr. film.avi, film.srt
3. Prveri da li na daljinskom treba da aktiviras prikaz subtitle-a (dugme SUBTITLE), i da li uopste registruje da ima npr. subtitles 1/1
4. Proveri na netu da li ima neki noviji firmware za njega, mada znam da LG redje ima zbog Zoran chipseta...

Sve sam to proverila.Na daljinskom mora da se drzi dugme 3-4 sekunde subtitle i onda bih trebalo da izadje na tv kvadratic i da nadjem kod pod sam stavila sub.Ja sam stavila 8372 jer je to kod za srbskohrvatski.Uopste mi nedozvoljava da menjam kodove vrte se ukrug par kodova koje sam videla da ih nema nigde u upustvu i nista neznace.Inace se sub neregistruje nisi se vidi subtitles 1\1.

Ako si u Svedskoj, lepo vrati aparat, mozda je zaista sa greskom. Uzmi neki drugi model ali odmah ponesi i disk za proveru u radnji.

Na mom LG-u subtitlovi rade i svedski i srpski jedino ako su ime fajla filma i titla poptuno isti, usvakom drugom slucaju ne radi, npr kingkong.avi film i kingkong.sub ili .srt u istom folderu

Nazad
Vrh Dno