Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel normalno da ganc nov LG DVD-RW, SATA pocne da se trese i bucan je do yaya kad se zalaufa ?
Da reklamiram to ili sam ja sad u zabludi kvaliteta mog Pioneer-a 108 i 112 ?
Jel normalno da ganc nov LG DVD-RW, SATA pocne da se trese i bucan je do yaya kad se zalaufa ?
Da reklamiram to ili sam ja sad u zabludi kvaliteta mog Pioneer-a 108 i 112 ?
Na koju foru tebi jos radi taj Pioneer 108 ? Meni je prestao da reze diskove odavno, koristio sam ga samo za citanje.
Inace sta ima za 30,40e da valja ?
Na koju foru tebi jos radi taj Pioneer 108 ? Meni je prestao da reze diskove odavno, koristio sam ga samo za citanje.
Inace sta ima za 30,40e da valja ?
Na foru izuzetnog kvaliteta. :smoke: Narezao sam dosta diskova, mada u zadnje vreme slabije rezem, ali i dalje odlicno cita.
Ne znam da li ima nesto za 30-40e, mozda neki Plextor koji na ime pokusava da zaradi vise, ali sve ti je to isto. Uzmi neki sa 2 god garancije i moli se Bogu da nije previse bucan.
Po mom misljenju , trenutno je samsung najbolja kupovina, 2 god garancije, za nijansu je bolji od ostalih (mada sam siguran da ce 10-tak njih da se javi da to opovrgne)