Šta je novo?

LG DVD RECEIVER LH-T 255 PROBLEM

SAJEVAC

Cenjen
Učlanjen(a)
24.07.2010
Poena
170
Moja oprema  
CPU & Cooler
ryzen 7 5800x3d + lc cc-120
Matična ploča
gigabyte b450m ds3h
RAM
16gb ddr4 geil evo forza 2x8gb 3200mhz cl16 + Hyperx predator 2x8gb 3200mhz cl 16- sve ukupno 32gb
GPU
PURE AMD Radeon™ RX 7800 XT 16GB
Zvuk
Microlab 2.1 ....
PSU
corsair cx750m v2
Kućište
cooler master mb520
Monitor
Dell G2724D 165hz
Miš & tastatura
Redragon
Pristup internetu
  1. ADSL
Pitao sam na hi fi forumu i moju temu niko nije ni pogledao,a kamoli napisao nesto.Nmg da cekam da se neko nakani i smiluje se da mi pomogne pa reko da pitam i ovde.Dakle ovaj risiver (koji je nekad sluzio kao kucni bioskop sam povezao sa mojim racunarom pomocu klasicnog kabla(dva cinca + bananica ) i sve to fino svira..Nekad se desava da u pola slusanja samo odjednom se prekine muzika i pocnu svih 5 zvucnika da suste kao da traze neku radio stanicu.Ja pritisnem na dvd i vratim na aux i sve se normalizuje...Sta bi to moglo da bude i da li je nekom poznat ovaj problem..

prebacuje dakle sa inputa na input / dvd na aux / samo od sebe .

ne gine tu servis . tu ništa više napamet ne može da se kaže .

Nisi razumeo.....Nije prebacio nego u pola slusanja se stvori sum,a iskljuci muzika,a ja prebacim na dvd i odmah vratim na aux pa se vrati u normalu.Palo mi je na pamet da nije pregrevanje jer ga ceo dan nisam gasio a poprilicno je bio vruc....Mozda mu je to neki odbrambeni mehanizam da ne bi doslo do kvara nekog,al bi voleo da cujem da li je neko cuo za tako nesto...Mada evo sad sam ga ukljucio i nije proslo cestitih 5 minuta i opet se desilo isto....

Poslednja izmena:
svaki risiver / pojačalo / bar od modernijih ima zaštitu od pregrevanja . tako da je to sasvim normalna stvar ako je radio nekoliko sati u kontinuitetu .

to obično i prodavac naglasi pri kupovini . najverovatnije je to po sredi, /iako ni slušajno to ne sme da radi nakon 5 minuta . 5-6 sati na glasnom , - da /
ako hoćeš , otvori risiver i očisti ventilator .

Poslednja izmena:
Nema ventilator nego hladnjak...Stvar je u tome da dok slusam sa cd playera njegovog cd radi bez greske al kad kao izvor koristim racunar to pocne da se desava...Nema nista odredjeno.Bukvalno grom iz vedra neba...Evo jedne slike kako on izgleda...Nasao sam sliku na internetu modela kao moj...

Prilozi

• 29_1238322282.jpg
    29_1238322282.jpg
    208.4 KB · Pregleda: 934
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno