cnikola je napisao(la):Dakle kako citaju DVD-ove i uopste kakav im je kvalitet.Lik mi nudi za 55 evra pa da vidim da li vredi to uzimati ili ...?
Extremno brzo cita cd-rw, tih je, svidja mi se feeling pri rucnom zatvaranju (guranjem) fiokecnikola je napisao(la):Dakle kako citaju DVD-ove i uopste kakav im je kvalitet.Lik mi nudi za 55 evra pa da vidim da li vredi to uzimati ili ...?
mozes li mi naci to? ja nisam uspeo da nadjem tu cenuHeinz je napisao(la):Samo što je sada cena na yu.oglasi 45€...
Heinz je napisao(la):Samo što je sada cena na yu.oglasi 45€...
moze u zasvisnosti od modela..jaksa je napisao(la):...da li zakljucani dvd moze da se otkljuca flashovanjem biosa?...
pokusao sam sa njim ali samo zaglavi. disk mi je secondary slave... verzija dvd-a gdr-8160b... mozes li mi baciti te druge novije verzije firmwarea da pokusam?jaksa je napisao(la):ja ga otkljucao sa
http://www.geocities.com/dacbr7/rpc1.zip
Miroslav je napisao(la):pokusao sam sa njim ali samo zaglavi. disk mi je secondary slave... verzija dvd-a gdr-8160b... mozes li mi baciti te druge novije verzije firmwarea da pokusam?
Pa stavi poslednju, svaka ispravlja neke bagiće. Gde si našao 1.04 ?dejandj je napisao(la):Nasao sam na NET-u firmare region free (rpc-1) za LG 8160 ali ni manje ni vise nego tri verzije...
1.02
1.03
1.04
Koju vi koristite i koju da stavim?
vlasta je napisao(la):Pa stavi poslednju, svaka ispravlja neke bagiće. Gde si našao 1.04 ?
Miroslav je napisao(la):pokusao sam sa njim ali samo zaglavi. disk mi je secondary slave... verzija dvd-a gdr-8160b... mozes li mi baciti te druge novije verzije firmwarea da pokusam?
izaberem flash 4 iz command prompta, on startuje onaj exe i tu zaglavi... dejane koji je tvoj dvd model?dejandj je napisao(la):Sta se zaglavi? I kako?
meni u uputstvu pise da je gdr 48X... pokusacu ovaj tvoj link da vidim hoce li sa timjaksa je napisao(la):evo linka,
http://perso.club-internet.fr/farzeno/firmware/dvd/dvdfi.htm
ima i drd i gdr, koliko sam ja shvatio drd je 16/48 a grd 16/40 , ili nije ...?
Miroslav je napisao(la):izaberem flash 4 iz command prompta, on startuje onaj exe i tu zaglavi... dejane koji je tvoj dvd model?
jaksa je napisao(la):Miroslave, pogledaj sta ti pise na nalepnici od dvd, i primeni postupak opisan na gorepomenutom sajtu predvidjen za taj model
inace lan=ok?
Oba su 16/48, samo je ovaj drugi made by Hitachi.jaksa je napisao(la):ima i drd i gdr, koliko sam ja shvatio drd je 16/48 a grd 16/40 , ili nije ...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari