Sto se tice citanja DVD-a OK. Sto se tice pisanja, na bilo koji CD napise, ali kad kako. Na Verbatima i TDK pise (brzina pisanja korektno), dok na nekim slabijim kvalitetom CD-ima pise kako kad. No, problemi nastaju kada treba da iscita te manje kvalitetnije CD-e, pogotovo ako je na njemu snimljen veliki fajl, odnosno DivX film ili vec nesto slicno.
Nedavno mi se desilo da sam morao na RW TDK 10x CD-u narezati Heroes3 u ISO formatu ( za virtual drive ). Narezivanje je uradio pesprekorno, ali LG DVD i on sam COMBO nisu posle mogli da prekopiraju na HDD!
Inace, neverovatno, ali na vecim brzinama pravi manje problema nego na nizim (8x, 10x ili 16x)
Da li zna neko da me uputi, sta da radim? Da ga menjam ili postoji neki mozda softverski trik za njegovo poboljsanje.
Moram navesti da je extrmno tih kako pri citanju tako i pri pisanju.
Nedavno mi se desilo da sam morao na RW TDK 10x CD-u narezati Heroes3 u ISO formatu ( za virtual drive ). Narezivanje je uradio pesprekorno, ali LG DVD i on sam COMBO nisu posle mogli da prekopiraju na HDD!
Inace, neverovatno, ali na vecim brzinama pravi manje problema nego na nizim (8x, 10x ili 16x)
Da li zna neko da me uputi, sta da radim? Da ga menjam ili postoji neki mozda softverski trik za njegovo poboljsanje.
Moram navesti da je extrmno tih kako pri citanju tako i pri pisanju.