Šta je novo?

LG BP420 problem...

Mislav33

Cenjen
Učlanjen(a)
07.02.2013
Poena
151
Bok!

Moje ime je Mislav i maloprije sam se registrirao ovdje.

Imam problem, dobio sam na poklon LG bp420 blu-ray player i kad ga spojim na tv (nije lcd ili plasma, već pouzdani stari Bang&Olufsen tv) nikako dobiti sliku kako spada, samo je neka žuta sa crtama ko da ima par boja samo. U opcijama nikako složiti jer sam probao sve rezolucije i nikako nejde. Tv mi ima samo skart priključak. Što sad?

Hvala puno!

Da, hvala na prijedlogu, ali to sam danas kupio i spojio i ništa se ne događa. Sve isto, par boja, opcije ne funkcioniraju. Ima li kakav hdmi adapter?

Poslednja izmena:
mora da radi,jer sam licno to probao(na slicnom modelu),a neki modeli tih adaptera imaju na sebi prekidac in/out i na treba da obratis paznju...gledao sam taj lg i nazad ima cinc izlaze za zvuk i video tako da ako je ispravan to mora da radi na tv-u...

Probaj da spustis rezoluciju u meniju, mozda ti je na 1080p ili 720p. Ako imas stari tv, bluray plejer bi trebao da radi u SD rezoluciji a ne u HD. Neka caka sigurno ima i menijima oko videa. Jel ima bar ton?

za analogni SD signal koji ide na zuti cinc ne moze da se menja rezolucija tj ne moze ni 720p ni 1080p...nesto oko rgb i s videa treba da podesava

Da, kabel je s obe strane ima po 3 činča, žuti za video i crveni i bijeli za audio. Spojim ga na skart i u opcijama sam sve rezolucije probao i rgb i sve,ali ne funkcionira. Zvuk ima super i sve, samo video rezoluciju nemogu dobiti nikako.

Hm, koliko vidim to ti je 3d bluray plejer... prodaj ga i kupi normalan dvd plejer, a ostatak para sto ti ostane, a ostace sigurno, potrosi na nesto drugo. :) bar bi ja tako uradio. :)
Proveri ga kod nekog drugog preko hdmi-ija, mozda je neispravan?

Probao sam kod prijatelja na njegovom tv-u,nema boje, kod drugoga prijatelja isto, čak smo probali na video monitoru nekakvom i nema boje. Update softvera sam napravio nema pomaka. U ponedjeljak idem u shop di je kupljen da vidimo tamo i da se to zamijeni.

Evo samo da javim probao prijatelj na plazmi, radi sve super, bio je problem u herzima, bilo je podešeno na ultra visoku frekvenciju i smanjio je to i radi super slika odlična čak i na normalnom tv-u. Eto ako netko bude imao sličnih problema da zna.

Super bitno je da sve funkcionise kako treba.

Evo opet se ja javljam. Danas sam donio player natrag doma i opet isti problemi, najviše me smeta da nemogu pristupiti opciji di se ti herci mijenjaju. Ima li kakav manualni put preko daljinskog?

Nazad
Vrh Dno