Šta je novo?

LG BD 620 BR player pitanja...

boki019

Slavan
Učlanjen(a)
20.07.2010
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
I7 265k
Matična ploča
Asus Z790
RAM
32gb
GPU
3070
Storage
1 tb gen5 Lexar
PSU
Asus Rog 750w
Kućište
Silencio CM
Monitor
Lg 27 4k
Miš & tastatura
Logi Master & MX Keys
Pristup internetu
  1. Optički internet
Generalno, imam taj konkretni, sve to sljaka ok i sl...vidi foldere, radi WIFI, rade SMART opcije, vuce MKV i ostalo sve.....
Ali mene zanima da li postoji neki nacin da on (preko DLNA/USB) bilo kako, pusti BluRay strukturu ( znaci RIP BR diska sa torrenta ( ili .iso) ali da radi meni , extras i sl.... da biram audio i sl.... kao kada bi to narezao na disk??
Poenta je da imam 2+ Tb .iso i backupovanih BR na hardu, ali ne moze da pusti ni .iso ni ono po folderima.... Kako da ga izlazem da sam mu uvalio disk u drive, a da on povuce sa harda/lan-a? (mount .iso u Daemon ne pije vodu i sl...)
Takodje, ne pije mi vodu konvert u .mkv i/ili da jurim Main movie i sl....
Probao sam razne streamera, ali nista svi se isto ponasaju ( PS3 media server, TVersity, XBMC....) ali ni 1 nece da u letu ili kako god propusti rip BR diska i da sacuvam menije i sl gluposti...
A da kupujem rezac i prazne diskove, pa da smanjujem od 45 gb na 25 da bih rezao ( posto su dual layer "jeftini" i dostupni).... ne dolazi u obzir :) (kvalitet i kompresija manje/vise mi nisu bas prioritet, ali je glupo da skidam full pa ga kasapim :)

Znaci , neka ideja/nacin/bilo sta kako da ne brisem/konvertujem preko 2 tb BR filmova a da ih gledam VAN pc -a u drugoj sobi/kuci??

:)
hvala

Mislim da ne postoji nacin da uradis to sto zelis. Cak i da pustis m2ts iz stream foldera u blue-ray strukturi, neces imati meni, izbacene scene itd..., da odaberes. Radice samo film. Mora da se nareze na disk, nikako drugacije.

Pa pretpostavljam, ubih se 3-4 dana od kada sam ga kupio da resim to, ali nema sanse procitao tone stranih foruma, ali jok :(
a to mi je bila ideja, da to tako odradim....
A kupovina diskova, pa rezaca, pa konverzija, pa rezanje je toliki smor da mi se vise isplati da kupim original disk za 10e :)
Kada bi ga pretupao da povuce .iso to bi bilo nabolje... :)
ali.....

Poslednja izmena:
Puno srece u tome :), ali cisto sumnjam da ces uspeti da uradis nesto.

Hvala :)
znam i ja..... ali rekoh da se konsultujem...
pozz

probaj,ako ima Plex klient za tvoj player(posto ima za LG TV).....mozda on uspe da odradi uz pomoc svog Plex Servera...

Probao prvo njega jer sam ga vec imao u PC, ali isto sve....
Kad imam .iso, ne vidi fajl uopste, a kada imam raspakovan iso, foldere, stream i sl..... onda udje standardno u folder i vidi mi onih XX m2ts fajlova i to je to.....
:(

*** steta....sad sam probao u XBMC na AppleTv2...a vucem sa kompa,preko sambe...i u xbmc radi...mogu da idem po meniju....iso fajl je nekih 4gb...
x6my46.png

hmmm, moracu da nabavim ATV definitivno :)

hm uspeo sam da pustim iso kao i bluray folder iz XBMC, ali, nemam menije, nego samo krene film....
Doduse, isao sam na files pa browse do foldera ili .iso i to je to. U folder varijanti sam kliknuo index.bdmw i film krece.
Mada, to je preko xbmc, BR player i dalje naravno da ne vidi nista.
Dalje, patim se da resim 3d iso u xbmc.... ide uvek u 2d, ali to i nije bitno, jer koristim TMT , koji me nesto zeza.
Skinem Brave full br iso. Pustim ga im TMT i oci mi ispadnu o nesinhronizovane slike.kao sredina je ok, ali sastrane uzas, sve duplo. TMT sam prebaci tv u 3d mod, ne cackam ono daljincem nista, ali j....
mada to nije zza ovu temu doduse... ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno