Interesuje me sta znate o ovim klimama.Posto je mojoj porodici i meni jako bitna estetika,mislimo da bi se ova klima savrseno slagala sa nasim stvarima u dnevnoj sobi,zbog njenog neobicnog hi tech izgleda.
LG vazi za jeftiniji brend zar ne? ali mi od svih "no name" brendova nekako uliva najvise poverenja.Model koji me interesuje je LS-C126URM0
Interesuje me sledece(pitanje se odnosi i na korisnike drugih LG klima iz proteklih godina):
1.Kako greju zimi,i do koje spoljne temperature greju zimi?
2.Kakve su leti za hladjenje,koliko je bucna klima?
3.Da li je na LG klimama bilo nekih kvarova?
4.Da li za LG artcool klimu da racunam da ce 3-5 godina raditi bez problema?
5.Da li su kod nas u ponudi samo klasicni LG artcool modeli ili ima i modela sa inverterom?
6.Gde su u Beogradu najpovoljnije LG klime(a originali)?
7.Koje su makar okvirne cene za LG artcool 12" model LS-C126URM0
8.Da li da ocekujem da bi LG artcool klima mogla bar da hladi prvih 3-4 godine kao neki original Panasonic(posto mi je panasonic original za sada skup)?
update:ima li LG artcool jonizator i one filtere protiv virusa i slicno?
LG vazi za jeftiniji brend zar ne? ali mi od svih "no name" brendova nekako uliva najvise poverenja.Model koji me interesuje je LS-C126URM0
Interesuje me sledece(pitanje se odnosi i na korisnike drugih LG klima iz proteklih godina):
1.Kako greju zimi,i do koje spoljne temperature greju zimi?
2.Kakve su leti za hladjenje,koliko je bucna klima?
3.Da li je na LG klimama bilo nekih kvarova?
4.Da li za LG artcool klimu da racunam da ce 3-5 godina raditi bez problema?
5.Da li su kod nas u ponudi samo klasicni LG artcool modeli ili ima i modela sa inverterom?
6.Gde su u Beogradu najpovoljnije LG klime(a originali)?
7.Koje su makar okvirne cene za LG artcool 12" model LS-C126URM0
8.Da li da ocekujem da bi LG artcool klima mogla bar da hladi prvih 3-4 godine kao neki original Panasonic(posto mi je panasonic original za sada skup)?
update:ima li LG artcool jonizator i one filtere protiv virusa i slicno?
Poslednja izmena: