Šta je novo?

LG 773n ili samsung 753s??

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
Ljudi koji od ova dva monitora mi preporucujete? Treba mi za prijatelja i bice jedan od ova dva(~175-185e). Molim vas ogranicite se na ova dva jer znam i ja sta bi mu kupio za 700dm:)

pozdrav i hvala:)

Na 753s non-stop visim u igraonici...odlican monitor za te pare. Ima neke svoje mane, ali sta je tu je.

Hvala komsija:) Da nisi slucajno video ovaj LG na delu? Ako jesi napisi mi molim te kakvi su ti utisci. Ja sam sklopio 5 konfiguracija sa 753s i bas mi se svidja, mislim za te pare. Ali ovaj LG u zivotu nisam video a kostaju isto.....

pozdrav:wave;

Broz je napisao(la):
Hvala komsija:) Da nisi slucajno video ovaj LG na delu? Ako jesi napisi mi molim te kakvi su ti utisci. Ja sam sklopio 5 konfiguracija sa 753s i bas mi se svidja, mislim za te pare. Ali ovaj LG u zivotu nisam video a kostaju isto.....

pozdrav:wave;

Nema na cemu, komrad!:) Nisam nigde video tog LG-a, ali evo bas gledam specifikacije oba modela koji te zanimaju...Vrlo su slicne, sem sto Samsung ima manju velicinu tacke (0.23 naspram 0.27 kod LG-a). Ja bih se drzao vec proverenog, pogotovu kada je u pitanju prijatelj.

U zdravlje, komrad!(D)

Stalin je napisao(la):

Nema na cemu, komrad!:) Nisam nigde video tog LG-a, ali evo bas gledam specifikacije oba modela koji te zanimaju...Vrlo su slicne, sem sto Samsung ima manju velicinu tacke (0.23 naspram 0.27 kod LG-a). Ja bih se drzao vec proverenog, pogotovu kada je u pitanju prijatelj.

U zdravlje, komrad!(D)
[/QUOTE

Koji god da uzmes neces se usreciti ali ni pokajati, ja bih ipak pre Samsunga iako ima nesto mutniju sliku, mada Lg ima 3 God garanciju, pa razmisli i o tome!

Stalin je napisao(la):
Vrlo su slicne, sem sto Samsung ima manju velicinu tacke (0.23 naspram 0.27 kod LG-a). Ja bih se drzao vec proverenog, pogotovu kada je u pitanju prijatelj.

(D)

To je samo Samsung-ov marketinski potez. Dok svi u specifikaciji navode vertikalno rastojanje izmedju tacaka, samsung navodi horizontalno. Dakle, 753s ima isto vertikalno rastojanje kao i LG. Ili jos gore, 0.28mm, tesko je reci jer Samsung to ne navodi u specifikaciji.

Tacno sad sam hteo to da kazem:) Jovo Arezina je u digitalu 2 napisao da je o.27....

hvala svima

Broz je napisao(la):
Ljudi koji od ova dva monitora mi preporucujete? Treba mi za prijatelja i bice jedan od ova dva(~175-185e). Molim vas ogranicite se na ova dva jer znam i ja sta bi mu kupio za 700dm:)

Nipošto LG za te pare. Njihove low budget serije su blagi očaj, za razliku od Samsung-a koji je sasvim pristojan.

Broz je napisao(la):

Baci pogled na na HANSOL 710p odlican monitor za te pare.
Ja ima vec 2,5 godine HANSOL 701P ( cev i elektronisa su SAMSUNGOVE ) i vrlo sam zadovoljan. Posle uskrsa cu da kupim HANSOL 710DT .

Broz je napisao(la):

Baci pogled na na HANSOL 710p odlican monitor za te pare.
Ja ima vec 2,5 godine HANSOL 701P ( cev i elektronisa su SAMSUNGOVE ) i vrlo sam zadovoljan. Posle uskrsa cu da kupim HANSOL 710DT .

Reseno je i kupljen je 753s pa neka mu je sa srecom:)

Nazad
Vrh Dno