Broz je napisao(la):Hvala komsijaDa nisi slucajno video ovaj LG na delu? Ako jesi napisi mi molim te kakvi su ti utisci. Ja sam sklopio 5 konfiguracija sa 753s i bas mi se svidja, mislim za te pare. Ali ovaj LG u zivotu nisam video a kostaju isto.....
pozdrav:wave;
Stalin je napisao(la):
Nema na cemu, komrad!Nisam nigde video tog LG-a, ali evo bas gledam specifikacije oba modela koji te zanimaju...Vrlo su slicne, sem sto Samsung ima manju velicinu tacke (0.23 naspram 0.27 kod LG-a). Ja bih se drzao vec proverenog, pogotovu kada je u pitanju prijatelj.
U zdravlje, komrad!(D) [/QUOTE
Koji god da uzmes neces se usreciti ali ni pokajati, ja bih ipak pre Samsunga iako ima nesto mutniju sliku, mada Lg ima 3 God garanciju, pa razmisli i o tome!
Stalin je napisao(la):Vrlo su slicne, sem sto Samsung ima manju velicinu tacke (0.23 naspram 0.27 kod LG-a). Ja bih se drzao vec proverenog, pogotovu kada je u pitanju prijatelj.
(D)
Broz je napisao(la):Ljudi koji od ova dva monitora mi preporucujete? Treba mi za prijatelja i bice jedan od ova dva(~175-185e). Molim vas ogranicite se na ova dva jer znam i ja sta bi mu kupio za 700dm![]()
pozdrav i hvala![]()
Broz je napisao(la):Ljudi koji od ova dva monitora mi preporucujete? Treba mi za prijatelja i bice jedan od ova dva(~175-185e). Molim vas ogranicite se na ova dva jer znam i ja sta bi mu kupio za 700dm![]()
pozdrav i hvala![]()
pozdrav i hvala![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari