Šta je novo?

LG 60PM6800 (plazma) v LG 55LM620s (LED/LCD)

seven7

Cenjen
Učlanjen(a)
25.03.2013
Poena
151
Poz svima...

U dilemi sam izmedju ova dva TV-a... pa ako kolege forumasi imaju iskustva sa ovim uredjajima... da napisu svoja iskustva... sa kvalitetom slike, uglom gledanja, motion blur, 3D iskustva... svaka pomoc je dobrodosla

hvala svima

Ovako, u dnevnoj sobi imam plazmu Pioneer Kuro (model iz 2010god) HDReady a u sobi imam LG 42649S, dakle tv ekrani istih karakteristika (u odnosu na taj tvoj LG), samo je razlika u dijagonali. Mozda je samo subjektivan osjecaj ali ne mogu da opisem koliko su boje zivlje, koliko je slika bolja na ovoj "matoroj" plazmi u odnosu na ovaj LG. Posto je i na jednom i na drugom IPTV, gledanje utakmice u HD rezoluciji su potpuno drugaciji dozivljaji. Mislim da ovo nije od LG-a nego jednostavno plazma je plazma :) Ali isto bi najbolje bilo u radnji da uporedis (poneses neki HD sadrzaj na fleski i probas na licu mjesta)

620s je vec na zidu... zadovoljan!!! hvala ipak

Pa sto pitas onda kad neces da slusas? :)
Ja imam 42 660S i bela boja je katastrofa, probija isijava...trebalo mi je mesec dana da se naviknem.
Ali nisam zadovoljan. Ali sta je tu je..

ma ne znam ni sam sto nisam plazmu uopste uzimao u obzir....mrzelo me iskreno da citam

Nazad
Vrh Dno