IKS je napisao(la):Ne znam sto ste se svi nadndali na tog LG52X.....
da se razumemo,nije u rangu TEACA40X, ali brate, meni vec 4 meseca sve zivo procita,dosta brzo ocita CD, nije bucan, ranije sam imao NEC40X i TEAC40X koji su umeli da prave ****** dok snimam CD i recimo radim nesto drugo...ovde sam sve pokusao da 'ubijem' snimanje 'on the fly' i nisam uspeo......
Istina je da nije car brzine, ali kad naidje na pohaban CD ima lepu osobinu da manji brzinu ocitavanja i ipak PROCITA sto je i najbitnije. Uzeo sam ga iz nuzde i frke i pored losih komentara ovde, ali nije ljudi bas tako hrdjav ili sam ja imao srece.......
Inace pre par dana sam sa njime skidao desetak CDova na HDD (DIVX) i odradi svaki (700MB) za oko 100tinak sekundi sto mu dodje oko 7MB/sec......52x 150Kb=7,8Mb.........sta da vam kazem!
RasetaM je napisao(la):I Kepo sta je na kraju kupio tvoj drugar, ili mu se posle ovih rasprava zgadio CD ROM pa kupio FDD od 5.25"![]()
Imam jedno externo kućište za njega, ali popunjeno sa dva flopijakepa je napisao(la):Ma kupio je FDD ali onaj od 8" ako ga se neko od Vas i seca pa zna o cemu pricam... Sad jedino trazimo externo kuciste za njega![]()
Salim se kupio je TEAC-a
kepa je napisao(la):Interesuje me po Vasem misljenju sta je najisplativije uzeti od ova 3 CD-a.
Za LG sam cuo da nije nesto bas najbolji ...
Za Samsung nemam nikakvih informacija ...
Za Teac znam pouzdano iz iskustva da je odlican ...
Znaci treba za kucnu upotrebu, odnos cene i kvaliteta sta se najvise isplati uzeti ...
TazDeVil je napisao(la):Samsung je otprilike kao LG (što se tiče CD-rom -a)...
Broz je napisao(la):Svašta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari