Profajler
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2009
- Poena
- 320
Sredinom decembra sam kupio http://www.lg.com/rs/televizori/lg-43UH603V
Generalno sam zadovoljan ovim TV-om
Problem koji imam odnosi se na reprodukciju 4k videa preko youtube aplikacije
Tv dolazi sa webOS 3 operativnim sistemom, kada se nalog sa yotuba aktivira i pusti neki 4k video materijal to radi fenomenalno i u opcijama na Toggle Video info se mogu videti informacije vezane za video materijal koji se prikazuje..
Elem... u prvih nekoliko puštanja ta rezolucija bude 2160p: 3840x2160
Nakon toga, bukvalno prilikom puštanja bilo kog sledećeg klipa rezolucija se zakuca na 1440p: 2560x1440
To izgleda ovako

Kada se obriše youtube i ponovo instalira sa webOS stor-a sve ponovo proradi u prvih par video klipova i nakon toga ponovo isti problem...
Imam ikom kablovsku, paket od 50mbps/dl
Apple Airport ruter....
Povezao sam tv preko lan-a na internet mislivši da je problem u wifi konekciji izmedju tv-a i rutera... medjutim... isti problem?!
Da li je neko imao slično iskustvo? Bilo kakav savet? Ili neki vid rešenja?
Generalno sam zadovoljan ovim TV-om
Problem koji imam odnosi se na reprodukciju 4k videa preko youtube aplikacije
Tv dolazi sa webOS 3 operativnim sistemom, kada se nalog sa yotuba aktivira i pusti neki 4k video materijal to radi fenomenalno i u opcijama na Toggle Video info se mogu videti informacije vezane za video materijal koji se prikazuje..
Elem... u prvih nekoliko puštanja ta rezolucija bude 2160p: 3840x2160
Nakon toga, bukvalno prilikom puštanja bilo kog sledećeg klipa rezolucija se zakuca na 1440p: 2560x1440
To izgleda ovako

Kada se obriše youtube i ponovo instalira sa webOS stor-a sve ponovo proradi u prvih par video klipova i nakon toga ponovo isti problem...
Imam ikom kablovsku, paket od 50mbps/dl
Apple Airport ruter....
Povezao sam tv preko lan-a na internet mislivši da je problem u wifi konekciji izmedju tv-a i rutera... medjutim... isti problem?!
Da li je neko imao slično iskustvo? Bilo kakav savet? Ili neki vid rešenja?
Poslednja izmena: