Šta je novo?

LG 42PQ1000 problemi

Celavi

Cenjen
Učlanjen(a)
31.07.2009
Poena
151
Pre jedno mesec dana u tempu sam pazario plazmu LG 42PQ1000 i od tada krecu problemi ... Tv signal u potpunosti ok kao i dvd slika za koju nemam rechi ali onda krece agonija pokushavam bezuspeshno vec neko vreme da povezhem komp sa tv-om , tv ima jedan HDMI izlaz koji bezuspeshno pokushavam da povezhem direktno sa HDMI izlazom na grafichkoj ATI agp ASUS AH3450/DI/512MD2(LP) i nishta pishe invalid signal a kad pokusham sa nastavkom iz DVI na kartici u HDMI kazhe invalid signal ista pricha se javlja kada povezhem ATI 9800 pro.. smorio sam se ko ****** ,pomagajte ! Hvala

Koju rezoluciju puštaš na TV?

PantaNS je imao isti problem sa 8600GT (nema sta nije probao), pa je pazario ATI 4650 (ako se ne varam) i sa njom sve radi kako treba.

Poslednja izmena:
Ljudi sredio sam sve .... moja greshka :D

kako si rješio problem? još ljudi ima sličan problem?

Pa ****** celavi hehehe ... ja ****** uzmem i kachim direkt komp na tv bez prethodnog kachenja na monitor i podeshavnja u ati jevom katalistu ... zakachim kom na vga a komp sa hdmi na hdmi na tv-u. chim sam otvorio katalist prijavio mi je naj normalnije dva monitora jedan crt samsung i jedan lg plasmu onda , onda sam rez podesio prvo na 800x600 na 60 Hz i onda prebacio na hdmi izlaz na tvu i opa eto slike . a pre toga mi je stalno prijavljivao INVALID SIGNAL :wall: . inav=che meni stoji na 1024x768 i slika je extra nemam nashta da se pozhalim . posle tog podeshavanja samo sa raskachio monitor i sve je naravno radilo kako treba .(naravno ne koristim taj crt vishe uopshte ) . ako treba neshto cimajte slobodno .
P.S. Koristim ATI HD3450

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno