Šta je novo?

LG 42LM620S 3D LED TV

milanm1979

Cenjen
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poena
154
Kupio sam pre par dana pomenuti TV i povezan je na kablovsku televiziju, ali ima osecaj kao da ubrzava slika kad gledam neki Film na njemu u visokoj rezoluciju. U cemu je problem.

to je zato sto ima osvezavanje slike preko 100Hz,imas opciju da iskljucis taj efekat,na philipsu je truemotioin,na lgu nisam siguran,procackaj malo ;)

procackaj malo po filterima, moguce je da slika vestacki ubacuje frejmove tj koristi neku vrstu omeksavanja pokreta

Nasao sam trumotion podesavanje , namesteno je na Bez Zastoja (ispod ima neko podesavanje stoji mi na De-Judder 3), ima jos par podesavanja i to: Korisnik (De-Judder 5), Izbrisi (De-Judder 7) i Iskljuceno (De-Judder 0). Za cea su ova podesavanja.

Nasao sam trumotion podesavanje , namesteno je na Bez Zastoja (ispod ima neko podesavanje stoji mi na De-Judder 3), ima jos par podesavanja i to: Korisnik (De-Judder 5), Izbrisi (De-Judder 7) i Iskljuceno (De-Judder 0). Za cea su ova podesavanja.

Empirijska metoda? Mislim, nemoj pogresno da me shvatis, ali probaj pa vidi razliku. To je standardna opcija televizora, nece eksplodirati :) lakse je tebi za minut da isprobas nego nekom da ti 5 min kuca objasnjenje

Poslednja izmena:
Vrh Dno