Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kupio sam pre par dana pomenuti TV i povezan je na kablovsku televiziju, ali ima osecaj kao da ubrzava slika kad gledam neki Film na njemu u visokoj rezoluciju. U cemu je problem.
Nasao sam trumotion podesavanje , namesteno je na Bez Zastoja (ispod ima neko podesavanje stoji mi na De-Judder 3), ima jos par podesavanja i to: Korisnik (De-Judder 5), Izbrisi (De-Judder 7) i Iskljuceno (De-Judder 0). Za cea su ova podesavanja.
Nasao sam trumotion podesavanje , namesteno je na Bez Zastoja (ispod ima neko podesavanje stoji mi na De-Judder 3), ima jos par podesavanja i to: Korisnik (De-Judder 5), Izbrisi (De-Judder 7) i Iskljuceno (De-Judder 0). Za cea su ova podesavanja.
Empirijska metoda? Mislim, nemoj pogresno da me shvatis, ali probaj pa vidi razliku. To je standardna opcija televizora, nece eksplodirati lakse je tebi za minut da isprobas nego nekom da ti 5 min kuca objasnjenje