Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav svima. Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim novim modelom? I u cemu je razlika od proslogodisnjeg LM? A takodje i svaki komentar o utiscima i koriscenju je dobrodosao.
Meni se čini da je većina LA modela samo upakovana u novo kućište sa update-ovanim softverom. Dodušte oni jači modeli imaju nekih cool stvari poput NFC-a. Kod Samsunga ista stvar ali je SMART platforma skroz redizajnirana.
Meni se čini da je većina LA modela samo upakovana u novo kućište sa update-ovanim softverom. Dodušte oni jači modeli imaju nekih cool stvari poput NFC-a. Kod Samsunga ista stvar ali je SMART platforma skroz redizajnirana.
+1.
Ocekivao sam da ce se u novu seriju LA620, LA640 ugradjivati paneli od 100Hz, na zalost i dalje je 50Hz. LA660, LA667, LA690, LA691 su paneli od 100Hz i LA740 je panel od 200Hz.
Ono sto sam nasao je da LA ima Direct Led a stariji ima Edge Led tehnogoliju. E sad da li neko zna sta je tu bolja stvar? I nova serija ima dual core procesor i Local Dimming sto bi trebalo da da bolji kvalitet slike. E sada mozda bi neko ko je bio u mogucnosti da vidi i jedan i drugi model uzivo mogao da kaze da li tu ima neke realne razlike u kvalitetu slike?
To je pre rebrand imena nego nešto novo. Nvidia radi slično sa GPU-ovima često pa se ljudi zeznu misleći da su kupili bolji proizvod, a ustvari dobiju isto sr... a drugo pakovanje .