Šta je novo?

LG 42LA620s

ehtelion

Cenjen
Učlanjen(a)
02.06.2009
Poena
169
Pozdrav svima. Interesuje me da li neko ima iskustva sa ovim novim modelom? I u cemu je razlika od proslogodisnjeg LM? A takodje i svaki komentar o utiscima i koriscenju je dobrodosao. :)

Meni se čini da je većina LA modela samo upakovana u novo kućište sa update-ovanim softverom. Dodušte oni jači modeli imaju nekih cool stvari poput NFC-a. Kod Samsunga ista stvar ali je SMART platforma skroz redizajnirana.

Meni se čini da je većina LA modela samo upakovana u novo kućište sa update-ovanim softverom. Dodušte oni jači modeli imaju nekih cool stvari poput NFC-a. Kod Samsunga ista stvar ali je SMART platforma skroz redizajnirana.
+1.
Ocekivao sam da ce se u novu seriju LA620, LA640 ugradjivati paneli od 100Hz, na zalost i dalje je 50Hz. LA660, LA667, LA690, LA691 su paneli od 100Hz i LA740 je panel od 200Hz.

Ono sto sam nasao je da LA ima Direct Led a stariji ima Edge Led tehnogoliju. E sad da li neko zna sta je tu bolja stvar? I nova serija ima dual core procesor i Local Dimming sto bi trebalo da da bolji kvalitet slike. E sada mozda bi neko ko je bio u mogucnosti da vidi i jedan i drugi model uzivo mogao da kaze da li tu ima neke realne razlike u kvalitetu slike?

To je pre rebrand imena nego nešto novo. Nvidia radi slično sa GPU-ovima često pa se ljudi zeznu misleći da su kupili bolji proizvod, a ustvari dobiju isto sr... a drugo pakovanje :).

Vrh Dno