Šta je novo?

lg 42 la620s

shomi1417

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2006
Poena
320
Pozdrav,
zet uzeo ovaj tv i naravno pozvao mene da povezem tv sa netom (tv ima ugradjen wireless).
Problem je u tome sto ne mogu nikako povezati wireless sa tv-a sa ruterom (tplink)...
Probao sam preko lana i net radi (upadate-ovao sam software) ali to je bilo samo za probu jer je ruter na drugoj strani kuce i potrebno je busiti zidove da bi provukao kabl do tv-a...
sa wirelessom nece nikako da radi, vidi mrezu ali nece da se poveze... na ruter je povezano jos par uredjaja u kuci (tri telefona i tablet) tako da znam da nije do rutera...
Probao sam da dodelim staticku ip adresu tv-u ali isto bez uspeha...
Svaka pomoc je dobrodosla ;)
Hvala unaped!

Poslednja izmena:
Napravi access point na telefonu, pa probaj da se povežeš preko wifi, čisto da definitivno eliminišeš ruter kao problem.

Probaću mada ostali uređaji rade bez problema...
Hvala svakako

zamenio sam tplink dlinkom, podesio rucno ip adrese i sve proradilo :)

Elem, da ne otvaram novu temu, planiram da uzmem ili 620s ili 660s? Koje su realne razlike izmedju ovih TVa i vredi li 660s tih 60-70e vishe? Koji biste vi uzeli?

Nisam neki prezahtevni korisnik, ali svakako da bih pokusao da iskoristim sve njegove mogucnosti..;)
Hvala na odgovorima!

ako nije kasno 660s je mnooog bolja kupovina. ako nista drugo bar magic remote I 6 pari 3d naocara...ali I tv je bolji.

Vrh Dno