e sad ozbiljno... ne mogu da razumem ljude koji će otići tamo u red, gurati se kao stoka, uhvatiti stampedo kroz prodavnicu kad ih puste unutra, zgrabiti kutiju sa tv-om ili se otimati oko nje sa nekim drugim... Mislim, tv nije krompir da ga kupuješ na kilu i trpaš u kesu. To što uštede par hiljada može im se kasnije obiti o glavu kad donesu kući pa vide da nešto i nije baš u redu... pa će posle gubiti vreme na reklamacijama, servisima...
Trgovci svašta valjaju ove kod nas (eto, neko je ovde na akciji dobio čak i repariran tv kao nov), treba otvoriti četvore oči. tv se ne kupuje svaki dan... zašto to ne pretvoriti u ugodan, a ne traumatičan događaj.
Kapiram ovo sto pises i sam sam se pitao dok mi drugar nije rekao "alo bre, pa gde ti zivis" i ljude kako iznose 21" CRT Televizore za par hiljada dinara.
Ne znam kolika je bila cena na tome, ali usteda nije veca od 50 evra.
I zbog toga je neko stajao par sati ispred Delta City-a, verovao ili ne.
Inace, situacija ipak nije bila tako dramaticna kao sto si ti napisao.
Ljudi su cekali ispred, od ranog jutra, znaci pre 6.
Pustali su ih u grupama od 50tak pa nije bilo ni guranja ni otimanja, ali je ipak sva tehnika razgrabljena za malo vise od sat vremena.
Sto se tice isprobavanja, toga nije bilo, nije bilo moguce.
Ni ja nisam svoj otvorio do kuce, mada nema ni potrebe. Delta daje 8 dana money back no questions asked garancije, a preko toga ide ostatak od 365-8 dana LG garancije.
Ako nesto ne valja sa TV-om, dobijes drugi ili pare nazad. A da proverim kakav je ovaj model sam uradio ranije, u drugim salonima. I dobio sta sam imislio da cu dobiti.
Ipak nema tolikih razlika od primerka do primerka, nije to kupus pa da je jedan los a drugi extra.
Sva tri TV-a, od nas trojice koji smo otisli tamo zajedno i kupili po komad su isti, ocekivano dobri. Svi zadovoljni, u svakom slucaju.