Šta je novo?

LG 32LB5610

coka1

Cenjen
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poena
169
Da li neko ima iskustva sa ovim tv sto se tiče funkcija samog televizora, Time Machine,LAN (Pristup Internetu & DLNA),MHL - HD veza za mobilni telefon itd i ako može nešto oko podešavanje slike tj koji od onih 8 modova je najkorisnije namestiti

Mislim da nema LAN,bar ne ovi za nase trziste.

Podrzava time machine ali nemam usb hdd da probam ali mislim da sam na netu procitao da treba preko 40gb

Ja sam pre 5 dana kupio ovaj tv i zadovoljan sam--ekstra je za filmove sa usb i podrzava nasa slova u prevodu--dobar televizor--

Da li se moze updateovati software TV-a. Na zvanicnoj stranic LGa nema nista o tome, a i na TVu nema opcije updateovanja sa USBa.

pa to nije smart TV. šta treba da mu update-ješ :-devil-:

Imam jos jedan TV Philips nije Smart ali podrzava updateovanje. SW mu je kanta, spor, zabada. Desi se da zablokira pa ga moram iz struje iskljucivati. Updateovao sam ga, nije zabadao ali je spor i dalje kad se lreces kroz meni saltas knale i sl. Ovaj LG bolji 3x iako je jeftiniji bio. Dobro nema veze, ocigledno ne moze, nego sam htjeo da provjerim.

@coka1
Imam 32lb5610 i nema lan. Od tih 8 modova najbolje izgleda cinema, mada sam nasao na netu kalibraciju boja i malo sam nastelovao i slika je vrhunska. U istom cenovnom rangu samsung ima bolji kontrast, ali zato lg ima neverovatno precizne boje i uglovi gledanja su izvanredni. Za gejming je fenomenalan, nizak input lag, sta da ti kazem, kad ukljucim Crysis 3 pa balavim ko dete na sladoled. :d
Mana je sto nekad nece da mi ocita titlove i nema podrsku za dts.

Titl nece da ocita (ako je film sa fleske) zato sto nije isti naziv kao film ili zato sto je u nekom fontu sto ne cita tv.
Ne skidaj dts filmove ili prepravi dts u neki drugi audio format.

imam dotični model samo 42"... pošto sam i dalje na "običnoj" (ne digitalnoj) kablovskoj, desi se povremeno na 10ak do 15 sekundi da nestane slika i ton pa opet radi sve normalno. ALI da napomenem, na kompu preko hdmia nikad nema ovakav bug, savršeno radi. da li je to lošeg kvaliteta signala sa kablovske("k"radijus vektor)...inače pored ovoga imam još jedan stariji crt televizor u drugoj sobi nakačen..on radi bez seckanja(neki krš, "Rolsen" brend je u pitanju)

Nazad
Vrh Dno