Šta je novo?

LG 32 LD 465

TV je zadovoljio sve moje zahteve. Extra slika, DTV radi sa opcijom Svedska kao zemlja, USB cita sve sto sam pustao do sada, mozda je jedina zamerka skroz bela boja titlova (bilo bi lakse za citanje da su uokvirena crnom bojoj). Sve u svemu dobar izbor!!!
I da, umalo da zaboravim, ima li ogranicenja za kapacitet eksternog HDD-a koji moze da ucita? Planiram da kupim od 640 Gb. Hvala i pozrdav!

Ako moze pomoc od juce sam vlasnik pomenutog TV-a LG 32ld465 i zaista sam zadovoljan sa njim. E sad imam jedan problem kad pustim HD film sa usb-a u mkv formatu nemam zvuk i napise mi da nije podrzan audio. Jel moze neko da mi kaze zbog cega i sta mogu da uradim? ,)

Ako moze pomoc od juce sam vlasnik pomenutog TV-a LG 32ld465 i zaista sam zadovoljan sa njim. E sad imam jedan problem kad pustim HD film sa usb-a u mkv formatu nemam zvuk i napise mi da nije podrzan audio. Jel moze neko da mi kaze zbog cega i sta mogu da uradim? ,)

Ako je audio u dts formatu, tv ne podrzava tako da ces morati da enkodiras dts u ac3. Najbolje izlistaj u mediainfo doticni video fajl.

Puno hvala na odgovoru:), da li bi mogla neka preporuka koji enkoder da koristim za konvertovanje?:wave:

Puno hvala na odgovoru:), da li bi mogla neka preporuka koji enkoder da koristim za konvertovanje?:wave:

Ja koristim XviD4PSP 5.0 (namestis video na copy opciju, dok kod audia izaberes zeljeni format kao i bitrejt, enkodiranje traje ~ 5-6 min), ali mozes i PopCorn.

E sad ovo sa zvukom sam resio i opet se zahvaljujem na tome,ali javlja mi se sad problem kako da pustim titl...uradim sve kao u sto pise ali nemam titl,da li bi automatski trebalo da krene titl kad se startuje film(pretpostavljam da bi tako trebalo) ili mora posebno da se pusta.Dve slicice u attachmentu pokazuju sta bi trebalo da se uradi i kako je kod mene na usb-u sa kog pustam film.Molim vas gde gresim ili sta nisam uradio a trebalo je?:trust:

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    152.9 KB · Pregleda: 49
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    35.5 KB · Pregleda: 51
Titl ti nema isti naziv kao i sam naziv mkv fajla, maksimalna varijacija naziva titla je da na samom kraju mozes dodavati sa tackom ispred sufikse eng srb i slicno.
Ali uslov je da naziv titla bude 100% isti kao i naziv mkv ili avi fajla.

Vrh Dno