Vince Carter
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 649
Vince Carter je napisao(la):
Aca je napisao(la):Tja, ponavlja se prica sa prethodnikom. Nije najbolji, ali daleko od toga da je los, opet odlican odnos kvalitet/cena.Uostalom videcemo kada stigne u nase krajeve i kada ga istestiramo. Verovatno ce biti hit kao i 8160 zbog niske cene i solidnih performansi.
Jedino sto mi se kod njega nikako ne svidja je najmanja brzina rezanja od 8x.
![]()
Aca je napisao(la):Videcemo i to cudo, mada mislim da je za uslove kucnog snimanja 16x sasvim zadovoljavajuca brzina i da nema potrebe za brzim. Popusis cigaretu i gotov disk, minut-dva gore dole nista ne cini.![]()
Aca je napisao(la):Videcemo i to cudo, mada mislim da je za uslove kucnog snimanja 16x sasvim zadovoljavajuca brzina i da nema potrebe za brzim. Popusis cigaretu i gotov disk, minut-dva gore dole nista ne cini.![]()
PJ je napisao(la):A sta cemo sa ljudima koji ne puse?![]()
Kako to mislis nije najbolji?Aca je napisao(la):Tja, ponavlja se prica sa prethodnikom. Nije najbolji, ali daleko od toga da je los, opet odlican odnos kvalitet/cena.Uostalom videcemo kada stigne u nase krajeve i kada ga istestiramo. Verovatno ce biti hit kao i 8160 zbog niske cene i solidnih performansi.
Jedino sto mi se kod njega nikako ne svidja je najmanja brzina rezanja od 8x.
![]()
Aca je napisao(la):Oni neka piju pivo. (D)![]()
![]()
PJ je napisao(la):E to je vec bedak, jer smo dosli do te brzine da vise ne mozes da uzivas u pivu. Ajde da je leto, ali zimi ja pivo pijem bar pola sata
D-KEE, upravu si da cena ide dole, ali je bedak sto se "spori" modeli (eg. 16x) nece proizvoditi kada 32x bude aktuelan tako da ce najjeftiniji recorder uvek kostati oko 200. Ovo "uvek" se odnosi na skoriju buducnost...
A evo i najave za Plextor 40/12/40 na cdrinfo.comVince Carter je napisao(la):A evo i najave za AOpen 32/12/48 sa istog sajta:
Gedza je napisao(la):Kako to mislis nije najbolji?
Pa koji rezac 24x se bolje pokazao na testu?
Ako procitas izmedju redova (ako pratis ovaj sajt razumeces) ovo je dosada najbolje ocenjeni rezac iz te klase kod njih. Inace me neodoljivo podseca na Yamahu sa 8 MB. Doduse nisam ga ja propustio kroz ruke, ali mi na prvi pogled deluje bestbay 24x. Tako mi se cinilo i za 16x i nisam pogresio. Nadam se da cu uskoro da rasprsim sve sumnje.
Vince Carter je napisao(la):Potpuno si u pravu, ali... evo meni sasvim lepo radi LG 16x, a vec merkam 24x...![]()
Aca je napisao(la):sto ne naprave nesto sto ce konstantno da pise istom brzinom, ocigledno ne moze.
byMaX je napisao(la):Ako je tako, pozovi studenta... Mislim da ces biti vrlo, vrlo zadovoljan sa njegovom ponudom rezacha (ako mu je stiglo to sto mi je pricao , onda mi je zao sto sam za svoj rezach dao koliko sam dao... (AOpen24x)... Decko ima jezivo dobru cenu....
Pozdrav
Bane® je napisao(la):Evo i LG tri'es' dvojke http://www.cdrlabs.com/review.php3?reviewid=97
Utesna vest, pojavo se program koji na CD-R'u reze DVD!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari