Šta je novo?

Lg 226wtq?

nnnn

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
349
Jer ima neko iskustva neka sa ovim monitorom, na papitu deluje extra.. Razmlisjam se da li da ga kupim.
Hvala

vec je bilo reci...i ja sam pitao pre za manji al isto wtq,softverski je ubrzan odziv pa pravi tragove ili sta vec...

Ne znam jel kasno ali evo da ja kazem svoj komentar, prodali smo taj monitor jednom kupcu koji je jako zahtevan po pitanju kupovine i trebalo mu je par nedelja da se odluci za njega. I stvarno je bio problem sa tim tragovima na mracnim slikama, u pitanju su neki zeleni tragovi kao kod sporijih monitora. Posle 2 nedelje igranja sa monitorom nasli smo resenje tako sto smo u servisnom meniju stavili da panel bude "LPL22W 4L"
Kad je to reseno, nije vise bilo problema gore navedenih, a slika i ostalo je savrseno. Kontrast je zapanjujuce dobar tako da i pri jakom dnevnom svetlu sve se normalno vidi.

Ne znam jel kasno ali evo da ja kazem svoj komentar, prodali smo taj monitor jednom kupcu koji je jako zahtevan po pitanju kupovine i trebalo mu je par nedelja da se odluci za njega. I stvarno je bio problem sa tim tragovima na mracnim slikama, u pitanju su neki zeleni tragovi kao kod sporijih monitora. Posle 2 nedelje igranja sa monitorom nasli smo resenje tako sto smo u servisnom meniju stavili da panel bude "LPL22W 4L"
Kad je to reseno, nije vise bilo problema gore navedenih, a slika i ostalo je savrseno. Kontrast je zapanjujuce dobar tako da i pri jakom dnevnom svetlu sve se normalno vidi.

Eh da...imas bas lepe reci za svoje kupce c c c :mad: :-devil-:
Istina da se slika poboljsala,ali i dalje se vide tragovi,ali jedva :D
Jedini problem sto sada se vide isti oni zeleni tragovi,koji su bili na tamnim povrsinama,na beloj povrsini,tj. kada se uzme da se pomera neki dokument sa ispisanim textom iza slova se moze primetiti mali zeleni trag,ali ne smeta toliko kao ranije napomenuti problem ;)

A sto se tice svega ostalog monitor je super :happy:

Zaboravih da napisem kako se menja tip panela:

1. Udjete u servisni meni i drzite dugme "Meni"
2. Ugasite,pa upalite monitor (sve vreme drzite dugme "Meni")
3. Pustite dugme "Meni" i ponovo pritisnete dugme "Meni" i idete na opciju "Panel" (pomocu dugmeta "Set")
4. U opciji "Panel" izaberete LPL22W 4L (pritisnete dva puta dugme "-")
5. Izadjete iz menija
6. Ugasite monitor (mozete i da iskopcate kabl za napajanje monitora na par minuta) i ponovo upalite monitor
7. Sednete i uzivate u monitoru :type: :shock: :smoke: :D

@Laki_apa
hihihi, pa ovo si ti trebao da napises ovde iz prve ruke, a ne da za sebe cuvas to sto si naucio :)
ajde sad lepo to testiraj pa javljaj ovde ako bude jos nekih problema

@ostali
ovo je taj kupac :)

Pa eto ti problema...javlja se zeleno iza crnog texta na beloj podlozi pri pomeranju :whip: :)
Nije tako strasno kao ono ranije,ali vidi se :d (ali pretpostavljam da ti neces videti,kao sto ni ono "nisi" video c c c :-devil-:)
I eto javih svima cim sam moga...bolje ikad nego nikad...ehh postedeh druge kidanja zivaca :D

Nazad
Vrh Dno