Šta je novo?

LG 2234S POMOC

nikolana

Cenjen
Učlanjen(a)
14.01.2010
Poena
151
Imam problem sa monitorom,a problem je sledeci:
Nakon ukljucenja monitora,kada je hladan,isti radi nekih 30-tak minuta bez problema,zatim nestane slike na njemu,ekran je crn a lampica treperi.Posle jednog minuta slika se pojavi i sve je ok nekih pet minuta pa opet ne radi minut i tako sve u krug,pet radi jedan ne radi.Menjao sam kabl od napajanja i VGA,kacio na druge racunare i opet isto.Sta da se radi,kako da ga otvorim?

a) Iskoristi garanciju ako je imaš!

b) Nemoj ti to da otvaraš, jer da znaš da popraviš znao bi i da otvoriš!
Pokušaj da pronađeš da li je još neko imao sličan problem, dobro se informiši pa potom nađi nekoga ko se profesionalno bavi popravkama a nema jaku želju da te odere za novce. Informišeš se o kvaru, pod obavezno, da te ne bi farbali u nekom servisu.

c) Nije teško otvoriti ni jedan uređaj, dovoljno je samo da dobro posmatraš.
Za svaki slučaj spremi novce i pogledaj na netu pošto su novi, potom ''razvaljuj'' ;)

slican problem imam i ja, ali sa modelom LG Flatron W1934S. posle izvesnog vremena slika jednostavno pocinje polako da tamni, sve dok se potpuno ne iskljuci, i ne moze nikako da se skroz ukljuci ponovo, osim mnogo kasnioje, na primer sutradan, ali i tada opet sve isto... ali ako ga recimo ostavim ukljucenog u struju, a ne ukljucim u komp tada se ne iskljucuje vec ono "check power cable" stoji li stoji...

Nazad
Vrh Dno