Šta je novo?

LG 22" L2242S VS Asus 22" VW222S

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Jedno pitanjce treba da uzmem ovih dana monitor.Doticni Asus monitor dobijam po ceni od 11.000din sto je stvarno dobra cena e sad ja se razmisljam i o modelu 22" LG L2242S koji je malo skuplji ali da li je toliko i bolji??Citao sam komentare i vidim da se razne bojke desavaju sa Asus monitorom a i LG je tu negde da neduzim sta je bolje i za koji da se odlucim HVALA na odgovorima.

potvrdjujem da sa asusom nema problema. i za 200eur je dobra kupovina, a za 11000din - momentalno bih uzeo jos jedan! :)

99% uzimam Asus ma kad bi samo mi znali kolko to stvarno kosta po nabavnoj ceni.Drugar preko koga nabavljam monitor ima popust jer je on zaposlen u toj radnji on kaze da se ima zarada i po toj ceni kad mi ga proda covek da se zapita.

ja sam uvek pre za LG, i imam odredjene argumente zashto je bolji od ASUS-a, ali ja sam samo fanboy, verovatno nisam objektivan.

LG all the way , jedno vreme su mi stajali u sobi jedan pored drugog ( lg je bio od burazera ) i mogu ti reci da LG ima neuporedivo bolji kvalitet slike i kvalitet boja . Ja sam se ubijao podesavajuci ASUSA i na kraju nista narocito nisam postigao - isao sam toliko daleko da sam mu i izvadio zvucnike , ali ni to nije narocito pomoglo ( mada jeste malo :smoke: ) . Na kraju uzeh samsung 223 bw , a asus sam dao caletu . Ja sam prvo bio presrecan asusom jer sam na njegap resao sa CRT , ali sam ubrzo shvatio koliko je iritantno los .

Nazad
Vrh Dno