Šta je novo?

LG 194wt??

betman3

Slavan
Učlanjen(a)
25.09.2007
Poena
301
Pozdrav ljudi
imam pitanje kakav je monitor lg 194wt, po kvaliteti slike, po ozivu, kakva matrica...
Ako neko ima nesto da kaze volio bi da to cujem..
Hvala

Za pare koje kosta ja mislim da je jedan od boljih. Posebno mi se svidja sto se sa njim dobia i DVI kabl, sto se retko srece danas.

za te pare fenomenalan! jos ima DVI...milina...
ali, ako ti ne treba DVI onda obavezno Acer 1916was. isti kvalitet slike a nekih 50-ak evra jeftiniji. samo sto je mnooogo ruzan :zgran:

Ja sam tako i cuo da je za te pare odlican, ali da li moze neko da mi kaza nesto vise. Da li ga ima neko, i sa kojim monitorom se on moze porediti, npr koji je bolji on ili samsung 940bw.. i tako nesto. Meni navise u svemu tome smeta sto ga pravi LG nekako mi se ta marka ne svidja mislim da nije kvalitetan....
Hvala

gore pomenuti monitor imam citava 3 dana:d.
licno misljenje mi je da je sasvim ok monitor.

Ja sam tako i cuo da je za te pare odlican, ali da li moze neko da mi kaza nesto vise. Da li ga ima neko, i sa kojim monitorom se on moze porediti, npr koji je bolji on ili samsung 940bw.. i tako nesto. Meni navise u svemu tome smeta sto ga pravi LG nekako mi se ta marka ne svidja mislim da nije kvalitetan....
Hvala

A sto LG ne bi bio kvalitetan, mnogo ljudi misli da niko sem Samsunga ne ume da napravi monitor, sto naravno nije tacno, ja imam LG-a i monitor je odlican.

ja nisam to spomenuo niti sam spomenuo da samsung zna.. ja ne vjerujem ni jednoj od te dvije marke. Radije bi kupio acer,asus,..Jest da je na ovim prostorima za sve ljude Samsung bog i batina ali to za mene nije mjera kvaliteta jer kakvi su im ostali proizvidi to im je kvaliteta....meni je glavni problem ako cu ga ja svaki 6 mjeseci nositi zato sto se nesto pokvarilo onda ga j...m. a onda ce te reci pa ima garanciju ili uzmes gdje daju garanciju, pa ja bi raduije da kupim monitor koji necu da nosam tamo gdje sam ga kupio:crash::crash::crash: svako malo

a odakle ti to da je Acer vrh kvaliteta?!
Koliko ja znam, samsung je najveci svetski proizvodjac TFT panela. Pa zar mislis da su uspeli da prevare toliko ljudi u celom svetu?!
nesto drugo je sto ti hoces da kupis TFT monitor od 19" za 200 evra i da ti traje 10 godina.
ako hoces kvalitet, kupi Samsung 971P i neces imati nikakvih problema. Al' kvalitet kosta, brate...

ljudi sta mislite koji je bolji monitor LG 194WT ili LG L1972H ?

He he he :)
Uzmi 22" :)
kako je to sada dzhaba....ne mogu da verujem da neko josh misli o 19" wide.

LG L194WT-SF 19", LCD, 1440 x 900 Wide, 2000:1, 5ms, 300cd/m2, ... 18,808.00
LG L222WS-BN 22", LCD, 1680x1050 Wide, 1000:1, 5ms, 300cd/m2, V ... 19,508.0

Hm....doista nije bash 22", ali ipak....

Poslednja izmena:
194 videh ako se dobro secam cene u tehnomarketu oko 14000dindzi.

Poslednja izmena:
L222WS je 18200din

Nazad
Vrh Dno