Šta je novo?

Lexmark e120

Gaston

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ubi me govedo! Uredno instaliran, drajver poslednji sa Lexmark sajta, stampa par strana kako treba i onda prijavi problem. Resetujem skota, radi normalno par minuta i onda ponovo off/on, do sledeceg puta. Dva printera, novi, oba se isto ponasaju. Printer spooler servis startovan, probao ih na vise racunara, identicne konfiguracije, menjao usb kablove, nista ne pomaze. Jel da uzmem veci cekic ili im ima pomoci?

Jel imaju garanciju ?
Ako imaju nemoj da "lupas glavu" - nosi ih na zamenu,pa neka ih serviseri "dovate cekicem" :p :p

Jel imaju garanciju ?
Ako imaju nemoj da "lupas glavu" - nosi ih na zamenu,pa neka ih serviseri "dovate cekicem" :p :p

Imaju, stari nesto preko dva meseca. Odstampali zajedno 100 strana. Lutam po netu
i pokusavam da nadjem neki slican slucaj, ali nista. Bice na kraju tako. Gepek, pa u servis. A ponecu i macolu, za svaki slucaj :d

Evo da ne otvaram novu temu,
Imam pomenuti štampač, nov, i svaki put kada treba nešto da odšampa javlja mi da nema papira i moram da pritisnem dugme na njemu i onda uvuče papir, i tako za svaku stranicu, gledao sam u podešavanjima ali nikako da s kontam.......
Hvala unapred na pomoći
Pozdrav

Prdex udji u drajver i podesi tip papirs na A4 sad ti stoji letter. To te je8e.

Pa u printing preferences mi stoji "paper tray-A4",
jedino ako ima još negde drugde gde se podešava za papir.

Uzeo sam ovaj stampac pre mesec i nesto dana. Odstampao oko 400 stranica i svetli lampica da je prah pri kraju.
Kako se puni, i koliko kosta reciklaza tonera?

Pozdrav!

Imaju, stari nesto preko dva meseca. Odstampali zajedno 100 strana. Lutam po netu
i pokusavam da nadjem neki slican slucaj, ali nista. Bice na kraju tako. Gepek, pa u servis. A ponecu i macolu, za svaki slucaj :d

Bio u servisu, konstatovali da su oba stampaca ispravna. Vratim ih i u opcijama podesim da papir vuce samo iz fioke, iskljucim automatsko detektovanje i eno ih,
rade potpuno normalno! Ovo sam uradio iz ocaja, ne smisljeno, posto sam sve drugo
probao. Prosto neverovatno...

Bio u servisu, konstatovali da su oba stampaca ispravna. Vratim ih i u opcijama podesim da papir vuce samo iz fioke, iskljucim automatsko detektovanje i eno ih,
rade potpuno normalno! Ovo sam uradio iz ocaja, ne smisljeno, posto sam sve drugo
probao. Prosto neverovatno...

mada je bilo bolje da si mlatnuo :crash:

Vrh Dno