Šta je novo?

Lexmark 1200 series

joca22

Cenjen
Učlanjen(a)
05.10.2010
Poena
159
Radio sam burazeru reinstal sistema (Win 7 Ult x86) i sada ne mogu više da mu instaliram ovaj štamp/sken... Pre ovoga sam to uspeo da uradim, sećam se da je isto bilo cimanja oko drajvera ali sam na kraju uspeo i sve je super šljakalo do poslednjeg reinstala. E sada sam probao sa njegovog CD (došao uz Lexm...) ne može, skinuo sam sa oficijelnog sajta "All in One-instalation" pokrenuo ali ne mogu da je dovedem do kraja. Sada sam se već sludio pa da vidim samo da li neko ima ideju ili mi je greška očigledna ali ju ja previđam. U Device manageru imam jedan problem , ali ga ne uspevam rešiti ni sa CD ni sa mreže. Samo da napomenem da instalacija dođe do 3. slike i dalje se ništa ne dešava ma šta ja radio.

Prilozi

• Hvataj.PNG
    Hvataj.PNG
    322 KB · Pregleda: 50
  • Bez naslova.png
    Bez naslova.png
    837 KB · Pregleda: 47
  • Hvataj 2.PNG
    Hvataj 2.PNG
    430.2 KB · Pregleda: 47
  • Hvataj 3.PNG
    Hvataj 3.PNG
    372.3 KB · Pregleda: 49
  • Hvataj 4.PNG
    Hvataj 4.PNG
    35.1 KB · Pregleda: 38
Poslednja izmena:
Ti si se negde zabagovao.
Kad povezes stampac jel ti ga win prepozna?
Ako ga prijavi a ti si na netu pusti ga da sam proba da instalira drajver.
Sedmica ume da iznenadi prijatno sa time.
Ako nisi ubaci disk i ne pokreci instalaciju vec mu kad te pita gde je drajver navedi do cd putanje drajvera.
Javi sta se desava. Ako si u bgd negde meni blizu mogu da naidjem i da to pogledamo zajedno.

Skini lokalizovanu verziju drajvera. Ako postoji srpska varijanta, skini srpsku. Zvuci neverovatno, znam. Ali imao sam isti problem kod drugarice (Lexmark X1130 u pitanju). Zvali smo podrsku i nakon nekoliko cimanja, zenska iz podrske mi je poslala link za francusku lokalizovanu verziju drajvera (ima francuski Win7) koji je radio. U najgorem slucaju mogu da ti dam link za francusku verziju drajvera.

Narode Win mi ne prepoznaje štampač tj. kada recimo ubodem USB kabal štampača win počne da instalira upravljački program ali kao što vidite nijedan ne može da nađe a ja ne mogu da instaliram softver koji sam skinuo sa offic. sajta jer instalacija stane kada treba da prepozna uključeni USB ( 3 slika) i tako stoji do besvesti a reaguje sam na drugu opciju ( 4 slika) a sa njom opet ne mogu ništa. Imam osećaj da je do sistema jer radio je pre reinstala a sada neće sa onim softverom sa kojim je pre bio instaliranja. Da poludiš!

I danas radi kako treba. To3a i Darko, Hvala na sugestijama i pozdrav !

Vrh Dno