Šta je novo?

LeTV Le 2 Pro vs Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime

goranicus

Slavan
Učlanjen(a)
10.04.2005
Poena
309
Poštovani,

nisam do sada koristio telefone kineskih proizvođača, nešto sam istraživao po netu, po forumu čitao, i u dilemi sam između pomenuta dva telefona. LeTV Le 2 Pro na akciji kod jednog prodavca je 217 USD, a RN 3 Pro Prime oko 185 USD. Interesuje me Vaše mišljenje tj koji biste Vi telefon uzeli?

Hvala unapred na savetima

Pošto posedujem x600, a moj prijatelj je uzeo Rmn3 pro ovo su moji utisci tj. koji je bolji u kojem segmentu.
Imaj u vidu da je x600 stariji model tj da je to Le1 tako da je le2 pro jači.

Kamera: X600 (kod RMN3P je slika dosta mutna čim osvetljenje nije idealno)
Baterija: RMN3P ima 4000mAh naspram 3000 kod x600
Manje više le2 pro i redmi note 3 pro imaju slične performanse u testovima ali le 2 ima 4 GB rama

imaš i ovde upoređena ta dva modela: Kimovil

Ako ti je više bitna kamera, više RAM-a, usb C uzmi letv, ako ti je bitna baterija, 3,5mm ulaz za slušalice, i fm radio uzmi xiaomi.

@lopusina Kako ti se cini eUI, jel si zadovoljan njegovim radom? Da li si imao nekih (vecih) problema tokom koriscenja istog (bagovi i sl.)?

Inace, pogresna tema. :D
Uzmi Letvu. :D

@lopusina Kako ti se cini eUI, jel si zadovoljan njegovim radom? Da li si imao nekih (vecih) problema tokom koriscenja istog (bagovi i sl.)?

Stavljam odma apex, treba malo očistiti na početku od kineskih aplikacija ali je generalno sve ok. x600 ima slabiji wifi signal to sam zaboravio da napomenem ali verujem da je to na novijim modelima rešeno.

Hvala na savetima, ipak sam naručio LeTV Le Max 820 ... Jeste skuplji malo od pomenutih ali mislim da vredi dosta više ... Videćemo ... :)

Hvala na savetima, ipak sam naručio LeTV Le Max 820 ... Jeste skuplji malo od pomenutih ali mislim da vredi dosta više ... Videćemo ... :)
Odlican potez, i ja planiram da ga nabavim. Le Max 2 (X820) je flagship telefon po ceni nekog midrange modela. :) Sa kog sajta si ga narucio, jel 32GB model? Ne ustrucavaj se da, kad ti telefon stigne, napises neke utiske o istom. ;)

u svakom slučaju odličan telefon ali si trebao sačekati par dana da izadje le2s zbog verovtnog pada cene.

Verovatno ću sad za vikend da poručim Le Max 2. Još se lomim ali sam blizu da prelomim. Imam mogućnost za ovu EU tax free kombinaciju tako da će ultra povoljno da me izađe sve to. Samo još da i sam uređaj opravda poverenje :)

Sent from my A0001 using Tapatalk

Odlican potez, i ja planiram da ga nabavim. Le Max 2 (X820) je flagship telefon po ceni nekog midrange modela. :) Sa kog sajta si ga narucio, jel 32GB model? Ne ustrucavaj se da, kad ti telefon stigne, napises neke utiske o istom. ;)
Naručio ga kod Top-One. Ima jeftinijih varijanti ali ja ga naručio za SLO a oni imaju za EU duty free, nisam hteo da rizikujem sa našom carinom, mislim da je ovako jeftinije...
Obavezno javljam utiske kad stigne...

Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока

Kod njih je 289+DHL, oko 312$. Ima i drugi prodavac, nisam pri laptopu, mogu da okačim kasnije, 257+DPD, 270$. 42$ je ipak fina razlika. To je smešna cena za taj telefon. Naravno, ko ima kako da donese iz EU.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Stigao Le Max 2 ☺... Pošto sam dosad koristio Lumiu još uvek se privikavam, zasad sve perfektno, jedino što mi je malo čudan EUI... I nikako da kreiram taj LeEco nalog, samo par zemalja dozvoljava... Generalno, lepo izgleda, veoma brz, videćemo...

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno