nessa78
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.01.2011
- Poena
- 295
Posto je udarila letnja zega a ja ugrabio dva dana slobodno posle radnog vikenda, pritom mi je komp u rastur sistemu jer se cekaju neke komponente, resih da malo sredim ovaj moj vec matori i olinjali mis CM Storm Sentinel i malo glacnem tataturu X6 koja je u OK stanju ali malo osvezenje nakon 4 godine nije na odmet.
Mozete sad reci kupi novo itd ali ovo mi savrseno radi i sto se tice performansi i dalje je u samom vrhu moguce kupjivih zato sto trositi novca vec bolje malo ideja i vremena...
Inace metal je bio sav zardjao (metalni de) a ona gumirana plastika sva zaslinavela i kidala se, metal je dobio smirglu i poliranje a plastika razredjivac rako da je sad jednoobrazna
Evo kako to izgleda
Mozete sad reci kupi novo itd ali ovo mi savrseno radi i sto se tice performansi i dalje je u samom vrhu moguce kupjivih zato sto trositi novca vec bolje malo ideja i vremena...
Inace metal je bio sav zardjao (metalni de) a ona gumirana plastika sva zaslinavela i kidala se, metal je dobio smirglu i poliranje a plastika razredjivac rako da je sad jednoobrazna
Evo kako to izgleda