drapin je napisao(la):A da zaboravio sam i npr. F/A18 Superhornet i generalno sve "letacine" koje se izdaju pod firmom Jane's Games (Jane's je onaj izdavac najboljih svetskih casopisa o avionima).
Vocko je napisao(la):Za Jane's znam, imam skoro sve njihove naslove do 1998. I dan danas volim da igram AH-64D Longbow za cijim intro-om secem vene![]()
Nebojsa Lukic je napisao(la):Flanker 4.0))) Ovo bih voleo da vidim.
Evo za tebe Vocko savet:
Flanker 1.5 , jeste ruzan (vektorska grafika) ali je odlican. Odlican za dogfight.
Flanker 2.x je razocarao. Probaj ga, ima do jaja grafiku ali obavezno nabavi 2.5 upgrade. Bolje sacekati Lomac.
I na kraju, Falcon 4.0 + SuperPack 3 . imas i Balkan theatre za download.
Uskoro cu da nabavim pisac pa mogu sve to da ti snimim.
golub je napisao(la):Oba cudovista izlaze ove zime:
www.lo-mac.com/screenshots.php
http://www.cfspilots.50megs.com/il2fbnewyear.htm
Ali za koji procesor i graficku...?
Flanker 4.0 ))) Ovo bih voleo da vidim.
lolek je napisao(la):Koja je minimalna graficka karta potrebna za IL Sturmovik
Da li je dovoljna GF 2 MX ili da nabavljam GTS ?
Da li je celeron na 1000 Mhz dovoljan?
Laza je napisao(la):Ako kojim slucajem trazis izrazito arkadnu i veoma zabavnu igru onda preporuka za Airfix Dogfighter, vozis avioncice po kuci i bobmbardujes neprijateljske podmornice u kadi itd.
http://www.flanker2.com/version25/nonvoodoo.htmlArthur je napisao(la):Cuo sam za 2.5 i jaako me interesuje gde to mogu da nabavim i dali neko od postera to ima.
Vocko je napisao(la):A svemirske simulacije letenja (tipa StarWars...) ?
drapin je napisao(la):Od "ozbiljnih" simulacija: Microsoft Flight Simulator 2002 i Fly ! II . Ako ti je dosadno na Flight Simulator-u da upravljas civilnim avionima, tu je dodatak Warbirds Extreme.
Od onih sa pucanjem ali ipak relativno realnih, da kazemo uslovno "arkadne simulacije": IL-2 Sturmovik i Commanche 4.
Od onih nja-nja pucacina-letacina: nemam pojma, ne bavim se njima.
dEXE je napisao(la):Deluje simpaticno, nesto kao Revolt samo sa avionima...
Gde ima da se skine neka ripovana verzija i sl., ili da se nabavi na neki drugi nacin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari