Šta je novo?

Letacine - preporuka

Dobro ljudi, jel oce neko da se ponudi i da kaze da ima sve te navedene simulacije - Ja imam Il-2 i Flanker 2.0, kome treba nek se javi, imam dva rezaca :)
Meni treba Flanker 2.5, MSCS, MS FS2002(2003?!?), Falcon (najnovija koja-god verzija), a dobro bi mi dosla i neka svemirska ali simulacija (ozbiljnaa).
E i nisam reko da me fascinira sletanje na nosac aviona u Flankeru 2.0, a pumpanje gorivom u vazduhu nisam uspeo da izvedem iako sam jurio cisternu preko celog prokletog Krima. Jednostavno, nemoguce je, jerbo se cisterna mrda gore-dole 10ak metara i napred nazad oko 5km/h, pa nema sanse da je ubodes cevcicom de treba.

i da, OCU NEKE NORMALNE MISIJE I KAMPANJE ZA FLANKERAA!

Pa ja vec rekoh da imam vecinu pomenutih igara, a vidim i da si sa NB, jedino sto nemam rezac al smislicemo nesto... cimni me na 132-283, to ti je 28 blok

Vocko je napisao(la):
mislim koji izraz :)

Preporucite mi neke dobe letacine, nisam stvarno bio u toku sa njima u poslednje 2god, a od 1998 djene-djene.
Znaci sta je sve kvalitetno izaslo od, ajde da kazem 1998, pa na ovamo ???

Ej ja se profesionalno bavim letenjem samo ,ali samo Fs2002 i IL2.
Samo su one realne ako te realnost zanima.

Re: Re: Letacine - preporuka

sirius je napisao(la):
Ej ja se profesionalno bavim letenjem samo ,ali samo Fs2002 i IL2.
Samo su one realne ako te realnost zanima.

Jel ima neko ko moze da mi nareze patcheve za IL Sturmovik posto mi je veza sa Internetom jezivo losa. Doneo bih disk, a i ladno pivce se podrazumeva

Peca

Sta ce ti...? Pa svi patchevi su u startu sadrzani u nastavku Forgotten Battles.
Uzmi CD i uzivaj...

Nesto je zahtevniji od originalnog Il-2, ali uvek mozes smanjiti grafiku i drzati se starih mapa...

golub je napisao(la):
Sta ce ti...? Pa svi patchevi su u startu sadrzani u nastavku Forgotten Battles.
Uzmi CD i uzivaj...

Nesto je zahtevniji od originalnog Il-2, ali uvek mozes smanjiti grafiku i drzati se starih mapa...

Jel ima neka dobra dusha da mi nareze ovaj Forgotten Battles. Doneo bih disk. Ili da mi pozajmi disk da ga u firmi iskopiram

Uzgred, da li forgoten battles moze da fercera na celeronu 1000 Mhz i na MX400 ?

Hvala unapred

Forgotten Battles.

golub je napisao(la):
Uzmi CD i uzivaj...

Jel moze neko da mi nareze ovu igru

doneo bih prazne diskove i pivce.

Pozdrav

savet

Arthur je napisao(la):
Dobro ljudi, jel oce neko da se ponudi i da kaze da ima sve te navedene simulacije - Ja imam Il-2 i Flanker 2.0, kome treba nek se javi, imam dva rezaca :)
Meni treba Flanker 2.5, MSCS, MS FS2002(2003?!?), Falcon (najnovija koja-god verzija), a dobro bi mi dosla i neka svemirska ali simulacija (ozbiljnaa).
E i nisam reko da me fascinira sletanje na nosac aviona u Flankeru 2.0, a pumpanje gorivom u vazduhu nisam uspeo da izvedem iako sam jurio cisternu preko celog prokletog Krima. Jednostavno, nemoguce je, jerbo se cisterna mrda gore-dole 10ak metara i napred nazad oko 5km/h, pa nema sanse da je ubodes cevcicom de treba.

i da, OCU NEKE NORMALNE MISIJE I KAMPANJE ZA FLANKERAA!

Ako jos igras flankera....
Visinu stabulizujes na H a na J se ukjucuje autothrottle i onda je relativno lako da ubodes cevcicu.A misije u kampanje mozes da skines sa neta ima ih puno,pogotovu za 2.5 (dobije se i mig-29).
Ja imam neke pa mogu da ti posaljem na mail,ako te jos zanima.

Nazad
Vrh Dno