Šta je novo?

Leptirica

dexx

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
620
Nesto se u poslednje vreme ponovo aktualizovala cuvena Leptirica, pa posto sam ja jedan od retkih koji je nije gledao (sto sudeci po reakcijama na film i nije tako lose :) ) zanima me vase iskustvo sa doticnim filmom i gde se danas moze naci ili jos bolje ima li ko na divX-u.

dexx je napisao(la):
Nesto se u poslednje vreme ponovo aktualizovala cuvena Leptirica, pa posto sam ja jedan od retkih koji je nije gledao (sto sudeci po reakcijama na film i nije tako lose :) ) zanima me vase iskustvo sa doticnim filmom i gde se danas moze naci ili jos bolje ima li ko na divX-u.

UU nemoj da gledash taj film..ja sam ga gledao odavno i smrzo sam se do straha..anshi horori su najstrashniji ubedljivo..ja ne znam...mozda bih voleo da narezem taj film ali mislim da bih ga drzao u ormaru daleko od cd roma jer ne bih smeo da ga ubacim u njega:))

Najjaci horor koji sam ikad gledao...i ne bih da ga opet gledam! Ziv sam se us*o kad sam ga gledao. Eh, sta su ti nasi horori, trebali bi da ih izvozimo

Re: Re: Leptirica

zilet je napisao(la):
ja ne znam...mozda bih voleo da narezem taj film ali mislim da bih ga drzao u ormaru daleko od cd roma jer ne bih smeo da ga ubacim u njega:))

hmmm... what's the point?

dexx je napisao(la):

Film sam daaavno gledao, ali mi je jos uvek u secanju.
Obavezno pogledati!

Kada je film (preciznije, drama) prvi put prikazan na TV pocetkom 70-ih, izazvao je takvo & toliko zgrazavanje nacije i negativne reakcije, da je stavljen u "bunker" sledecih 15 godina, i tek krajem 80-ih je ponovo bio prikazan za "siru" javnost na TV-u. U tom medjuperiodu, jedino je jos nekoliko puta bila pustena u Kinoteci.

Kad smo kod "nasih" (uslovno receno) horora, seca li se neko "Izbavitelja"?

Auuu..mnogo je jeziv film.Treba ti mnogo jaka srchka za to.
Ali ipak obavezna lektira.

Nazad
Vrh Dno