Šta je novo?

Lepa sela lepo gore DVD

dEXE

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
755
Da li zna neko gde ima da se nadje ovaj DVD a da nije 50-60dm, znaci bar nesto malo jeftinije?
I zasto ga nema na divx-u?

Ima ga na Divxu ali cini mi se da je jako lose konvertovan, predpostavljam da je film dovoljno dug da se razmisli o stavljanju na dva cd-a.
Divx koji sam ja video je sa dvd-a za strano trziste jer se sve vreme prikazuje pravi dvd titl (neizbrisivi) na engleskom.
Javi se na mail ako te interesuje divx.

Taj DVD sa engleskim titlom je ochajnog kvaliteta. Skidano sa VHS-a. Domace izdanje je daleko bolje. Mozda ga bude uskoro na rasprodaji za 999 Din.

Drunk Devil je napisao(la):
Taj DVD sa engleskim titlom je ochajnog kvaliteta. Skidano sa VHS-a
Pa ne verujem bas da je skidano sa VHSa, mozda ako je bas neko napravio za sebe DVD LSLG u kucnoj radinosti. Ako je to ono pod pokroviteljstvom MD Profya, tesko da je skidano sa VHSa, sigurno je lose prebceno sa mastera....

Cini mi se da sam video taj divx, ali je mnogo ruzan, cak tragican, pa me cudi da do sada neko nije uradio "normalan" posto je izaslo i domace original izdanje i za strano trziste na Amazonu...
Inace, ne verujem da treba 2 cd-a, pa ima divx-a od 2sata i 10 minuta savrsenog kvaliteta na 1 cd-u (Enemy at the gates).

Dakle zanima me gde ima da se nabavi, ko sto rece, za 999din, originalan domaci DVD? U NT softu je 60DM, sto je bre mnogo...

Rekao sam mozda ce biti....

Postoji dobar DivX na 1 CD. Ipak ne ochekujte da se ovakvo nesto stavlja u oglase...

Vrh Dno