Šta je novo?

Lenovo ThinkPad T60

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Verujemo da je svima poznato da je kineski Lenovo pre izvesnog vremena postao vlasnik IBM brenda kada su personalni računari u pitanju. Jedna od prvih novina bila je ”Z” serija, a na osnovama nje nastao je i novi predstavnik prestižne ThinkPad T serije prenosnih računara...

Više o tome...

Ima gresaka u tekstu, npr.

Hard disk je izašao iz Fujitsu-ovih pogona i reč je o SATA modelu brzine rotacije ploča od 5400 RPM i sa 8 MB keša. Kapacitet od 100 MB je za poštovanje i ovakvi hard diskovi se još uvek ugrađuju u high-end računare

Imam dva pitanja u vezi testirane makine:

A) Koliko se greje pri normalnom radu (ofis, net...)?
B) Da li je u radu bučan ili je bešuman?

Tokom testiranja racunar se nije uopste grejao, a nisam primetio da je nesto bucan, mada mi je ofis u samom centru grada gde je spoljasna buka nesnosna...

bucan nije, greje se malo vise nego single core masine, vredna kupovina.

bucan nije, greje se malo vise nego single core masine, vredna kupovina.

IBM tj. Lenovo Thinkpad T serija je defaultno vredna kupovina. Lenovo je sa Thinkpadom nastavio tradiciju koju je započeo IBM. Reč je o vrhunskim mašinama, doduše strogog i konzervativnog korporativnog dizajna (meni lično ne smeta). Kvalitet prati i cena, mada i mislim da je i ona sada za nijansu niža. Kineski uticaj? Možda? Da li ima isto, a za manje para... verovato i ima, ali da mogu da biram uvek bih izabrao Thinkpad.

Lenovo lap-ovi su sasvim dostojni IBM oznake, sto se za desktop ne moze reci vise ni pod razno.

PS
Slucajno mi je, ovih dana u posed pao Dell Latitude D520 i ne mogu da mu pronadjem neku značajniju manu. Što se tice rada na baterije nema premca (5-6 časova). Cena mu je za nas "ozbiljna", ali je u USA pojeftinio za 70% na oko 600$ . Ko može da se snabde moja preporuka!

Vrh Dno