Šta je novo?

Lenovo Thinkpad E14 G5 - beline na ekranu

user335

Zapažen
Učlanjen(a)
04.09.2024
Poena
2
Pozdrav,
imam jedno pitanje vezano za laptop koji sam kupio pre par dana. Prva stvar koju sam primetio pri prvom paljenju je da kada je skroz crn ekran, a osvetljenje je pojačano skoro do kraja ili do kraja primećuju se beline, kao da plastika kućišta ekrana pritiska lcd ekran. Na slici u prilogu se jasno vidi u gornjem levom ćošku i na desnoj ivici. Ne smeta mi to toliko ali me zanima da li je normalna pojava na jeftinijoj seriji thinkpad-a ili sam ja dobio loš primerak. I da li će se vremenom pogoršavati ili ne. Da li neko zna? 😄

Prilozi

• IMG_20240904_142303551.jpg
    IMG_20240904_142303551.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 33
Na mobilnom to se zovu duhovi, a na monitoru probijanja. To ne može da se popravi. Može samo da se zameni monitor. To se javilo i meni na novom Dell monitoru. Samo me mrzi još da pišem reklmaciju.

Kod tebe ovo baš probija.

Na mobilnom to se zovu duhovi, a na monitoru probijanja. To ne može da se popravi. Može samo da se zameni monitor. To se javilo i meni na novom Dell monitoru. Samo me mrzi još da pišem reklmaciju.

Kod tebe ovo baš probija.
Da, baš se primećuje. Još na prošla dva HP laptopa nije bilo toga uopšte. Verovatno ću da reklamiram

ako je nov i treba

ThinkPad E serija je ulazna serija kod ThinkPada. Samim tim je i kvalitet ekrana i samih materijala losiji nego kod ostalih TP, ali svakako ima previse probijanja. Reklamiraj obavezno ukoliko je pod garancijom.

Tako je, insistiraj na novom.

Nazad
Vrh Dno