gmlale
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- Mobilni telefon
- 063626864
- Pristup internetu
- Optički internet
Ovo je tablet sa docking station-om i Windowsom. Pošto je na njemu win10/pro 64-bit već duže vreme uzeo sam da ga reinstaliram. Hteo sam prvo da butujem klasicno i sa usb flesom dignem sistem. Međutim opcija F1 za ulazak u bios nije radila kao ni F12 za boot meni. Probao sam ja tu jos neke varijante sa drugim dugmadima ali bezuspešno. Onda sam pod winowsom sa flesa pokrenuo instalaciju računajući da cu odabrati da sve izbrise i aplikacije i fajlove i instalira svež windows ali mu je u jednom trenutku pukla sa plavim ekranom i restartom. Onda sam iz windowsa iz Recovery opcija izabrao da se restartuje i iz opcija sam izabrao da diže sa usba i tako sam pregazio particije i podigao win i sve bajno i sjajno dok su se instalirali driveri posle instalacije sistema tablet je zabo i restartovao se i počeo da radi repair diska C. Odradio je to ali mi se nije svidela situacija pa sam ponovo na foru iz recovery opcija pokrenuo dizanje sa fleša i krenuo u novu instalaciju, posle prvog restarta mi se podigao i stalno vrti i pokazuje gresku sa instalacijom windowsa i da ne može da nastavi i traži restart kad stisnes enter restartuje se i ponovo isto. Probao sam na razne fore da ga gasim ali u bios niako ne mogu da uđem da ponovo butujem sa fleša. Sumnjam da mi je UEFI BIOS puko. Sa neta sam probao razne fore za ulazak u bios ali ne ide (power dugme+ enter, power+ vol+, power+shift ...)
Imate li neko resenje, ovako mogu samo da ga bacim.
Imate li neko resenje, ovako mogu samo da ga bacim.