Šta je novo?

Lenovo S60

drdekzar

Slavan
Učlanjen(a)
06.02.2011
Poena
225
Od skoro sam vlasnik Lenovo S60 telefona i moram da prenesem svoje pozitivne utiske.

Cim sam ga uzeo odmas sam dobioo update na 5.0.2.
CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
GPU Adreno 306
Ram memorija 2gb.
Display 5" 1280*720
Camera zadnja 13Mp, a prednja 5Mp
Baterija Li-Po 2150 mAh
Podrzava LTE.
Uz njega sam dobio tanku plasticnu zastitu za ledjai foliju.
Telefon izuzetno fluidan, izuzetno brz, multitasking predobar, nikad ni da stucne. Ekran odlican iako je HD.
Ono sto je mene odlusevilo je Camera i Baterija.Ja sam pola dana na 3g/4g, nisam neki prezahtevan korisnik, pricam, sms, slikam, citam vesti, mail po ceo dan proveravam i bez problema izdrzi 1.5 dan cak nekad i 2 dana( da napomenem da neigram igrice).
Zvuk odlican i na mikrofonu i na slusalicama.
Zadnja kamera odlicna, sobzirom da je ovo telefon od 200e u regularnoj prodaji, kao i prednja kamera.
Moje misljenje je da je ovo najbolji nov telefon za 200e, odnos ulozeno dobijeno.
Voleo bi da mi neko ko koristi ovaj telefon napise da li je uradio Root i utiske.

2015-07-05 16-28-34 by https://www.flickr.com/photos/126093724@N02/

Сад си га угасио!
Овде на форуму имаш пар експерата који су овај телефон испљували само тако!
Узгред, тест супругиног примерка:

screenshot2015-06-26-23-.jpg
screenshot2015-06-26-24-.jpg
screenshot2015-06-26-25-.jpg

I meni se sve dopada za ovih par dana korišćenja, ali jedina stvar koja me iritira poprilično je neko zveckanje tu negde oko kamere pri malo slobodnijem prevrtanju po rukama(ne agresivno), ili pri ostavljanju na telefona na čvrstu podlogu. Da li se to i vama dešava?

Ja sam citao o ovom zveckanju ali se to kod mene necuje, cak stavise itisak je da je dobro utegnuto.Ne znam zasto su ga ispljuvali i da li su ga koristili ili je to bilo onako napamet.Meni telefon radi lepo, mislim da sam za ulozeni novac dobio ekstra telefon.

Једино што му је lenovo UI максимално ружан!
Ја сам на супругином одмах изменио:

screenshot2015-06-26-18-.jpg

Ali samo launcher. UI ostaje. P. S. Stavi neke krštene ikonice.

Jel zna neko kako se isključuje ova cell broadcast notifikacija? Kad god promenim baznu stanicu dobijam novu. U message settings sam isključio sve i ne pomaže.

Probaj da udjea u poruke pa setings i tu nadji cell broadcast i probaj da iskljucis
Meni se nije nikada palilo

Ne znam stvarno sta je onda problem.Ovo sam nasao na na internetu:

Kada udjes u poruke, pritisnes ono levo dugme, pa message settings, i tamo pronadjes cell broadcast. I onda tamo pronadjes sta ti treba I iskljucis. PS jesi ti uradio update na lollipop

Nisam, čitam okolo da ljudima pravi probleme. Tebi pretpostavljam ne :)

Meni ne pravi problem, i naisao sam na samo jos jedan komentar da covek ima taj problem.Tako da je to sigurno negde u podesavanjima.

Ja sam odmah iradio update na 5.0.2 i nemam probleme

Koja je oznaka update-a? Jedino što sam ja dobio zvanično je s60-a_s121_150402_ROW. A to kažu da je 4.4.4

Kod mene je s60_s220_150601_row
To je 5.0.2 proveri da nemas ovaj update.

Ovaj pomenuti sam dobio kao update a kupljen je sa s117_150130. Nisam dobio taj tvoj.

Poslednja izmena:
Ne znam zasto, sad gledam moj je ivoznik Pin.Ja sam ga dobio na poklon.Da li si tvoj uzeo ovde negde u radnji ili .....

I kad ides na chack update nedati update novi od giga i nesto

Pusti taj od 65mb pa ce ti posle ponuditi jos, ne brini ceka te 5.0.2 samo redom pustaj update jedan po jedan.Mislim da ima 3-4

Koliko izvlacite dnevno u proseku sot-a? Moze li se surfanjem, face, tapatalk i viber-om izvuci 4h sot-a? Podrazumeva se da je osvetljenje na 50%, ukljucene sve sihnro , 3g...?

Pomocu kog programa da ovo izvucem ili uradim ss.Jutros sam ga napunio i da ga slikam veceras.Nisam nikada obracao bas paznju, meni izgura 1,5 dan

Vec sam na 5.0.2 I nudi mi update neki of 45mb,zna li neko sta je to?I btw kako da pokrenem ove back,home dugmice da svetle?

Pozdrav, moze netko reci kako da update-am software a da nije preko moba, znaci onako (settings->about phone->check for updates) mi ne radi jer sam rootanjem pobrisao neke vazne servise :/
Ima li nesto tipa SP Flash Tool da mogu provereno ubacit ili Android 5.0.2 ili taj stariji Android 4.4.4
Mozda bi upalilo preko ovih ROM update-ra koji se nude na google playu? ne bih isprobavao nista sto nije provereno pa bih molio za pomoc ako netko moze reci.

Hvala

Hteo sam da uzmem za suprugu jedan beli, moj sivi sam prodao ali nigde nema.Ako neko zna gde ima neka kicne plssss

Vrh Dno