drdekzar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2011
- Poena
- 225
Od skoro sam vlasnik Lenovo S60 telefona i moram da prenesem svoje pozitivne utiske.
Cim sam ga uzeo odmas sam dobioo update na 5.0.2.
CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
GPU Adreno 306
Ram memorija 2gb.
Display 5" 1280*720
Camera zadnja 13Mp, a prednja 5Mp
Baterija Li-Po 2150 mAh
Podrzava LTE.
Uz njega sam dobio tanku plasticnu zastitu za ledjai foliju.
Telefon izuzetno fluidan, izuzetno brz, multitasking predobar, nikad ni da stucne. Ekran odlican iako je HD.
Ono sto je mene odlusevilo je Camera i Baterija.Ja sam pola dana na 3g/4g, nisam neki prezahtevan korisnik, pricam, sms, slikam, citam vesti, mail po ceo dan proveravam i bez problema izdrzi 1.5 dan cak nekad i 2 dana( da napomenem da neigram igrice).
Zvuk odlican i na mikrofonu i na slusalicama.
Zadnja kamera odlicna, sobzirom da je ovo telefon od 200e u regularnoj prodaji, kao i prednja kamera.
Moje misljenje je da je ovo najbolji nov telefon za 200e, odnos ulozeno dobijeno.
Voleo bi da mi neko ko koristi ovaj telefon napise da li je uradio Root i utiske.
2015-07-05 16-28-34 by https://www.flickr.com/photos/126093724@N02/
Cim sam ga uzeo odmas sam dobioo update na 5.0.2.
CPU Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53
GPU Adreno 306
Ram memorija 2gb.
Display 5" 1280*720
Camera zadnja 13Mp, a prednja 5Mp
Baterija Li-Po 2150 mAh
Podrzava LTE.
Uz njega sam dobio tanku plasticnu zastitu za ledjai foliju.
Telefon izuzetno fluidan, izuzetno brz, multitasking predobar, nikad ni da stucne. Ekran odlican iako je HD.
Ono sto je mene odlusevilo je Camera i Baterija.Ja sam pola dana na 3g/4g, nisam neki prezahtevan korisnik, pricam, sms, slikam, citam vesti, mail po ceo dan proveravam i bez problema izdrzi 1.5 dan cak nekad i 2 dana( da napomenem da neigram igrice).
Zvuk odlican i na mikrofonu i na slusalicama.
Zadnja kamera odlicna, sobzirom da je ovo telefon od 200e u regularnoj prodaji, kao i prednja kamera.
Moje misljenje je da je ovo najbolji nov telefon za 200e, odnos ulozeno dobijeno.
Voleo bi da mi neko ko koristi ovaj telefon napise da li je uradio Root i utiske.