Šta je novo?

LENOVO ideapad U350

Prleso90

Cenjen
Učlanjen(a)
04.03.2011
Poena
154
Dobro vece!!! Dobio sam ideapad nisam znao da to postoji :)!!!Na nemackom mi je jesiku imam windows 7 Home ,ne mogu da prebacim jezika!Da li neko zna da li moze da se prebaci jezik,ili moze da mi pomogne kako preko USB-a da instaliram,tj da li mogu sa cd da prekopiram na USB,i uradim sve kao sa cd-om!!!Hvala Unapred :smash:

Prako programa wintoflesh prebacite sa cd na usb!!!I radite sve isto!!! Ako neko zanima nesto i ima neki problem nek me kontakt!!!

Ljudi al imam jos jedan problem,resio sam windows i sada mi fali lan modem,ne znam kako al fali ne znam odakle da skinem!!! Ako neko ima model za ovaj ideapad neka mi ostavi link, a imam windows 7 ultimate ne znam koliko bit-a!!! Pls hitno je!!!

Hvalaal bio sam vec tu!!! ne znam u cemu je problem da nije mozda do windowsa pa da moram o5 rusiti?

Problem je sto nisi pogodio drajver, a ja ne znam sta je to LAN modem ;)

Daj print screen device managera pa da vidimo sta je problem, tj sta ti ne radi.

Poslednja izmena:
Other device: Ethernet Controller i Unkown device fali
Network adapters: Broadcom 802.11g Network Adapter to je za wireless verovatno i fali mi za lan!!! Misalim da sam nasao koji driver mi fali al ne mogu link da nadjem: Broadcom 57xx Netlink Network Drivers mislim da je to za lan ako nije ispravite me !!!!

Pa imas samo jedan drajver za LAN (mreznu) na sajtu za razlicite verzije windowsa. Ovaj unknown device moze biti svasta, audio, bluetooth, card reader, web camera,....

ovo je web cam znam!!! Imam problem sa tim probao sam vec probacu jos 1!!! Hvala ti puno ako jos nesto ne valja napisacu!!! :)

Koji taj? :)

Meni krece DL i za Win7 32 i 64bit, ne znam sta je kod tebe problem...

Pa da si mi rekao jos pre koju poruku sta ti treba i koja verzija (32 ili 64bit), ne bi mi bio problem :)

Znaci imas:

Broadcom Ethernet Driver Broadcom 12.2.4.2 2009-10-21 117 MB Windows 7 32bit
Broadcom Ethernet Driver Broadcom 12.2.4.2 2010-08-25 117 MB Windows 7 64bit

Obrati paznju da su 117MB svaki. U krajnjem slucaju skini kod nekog drugara pa prebaci preko USB diska...

Pisala mi invalid operativ sistem!!!A skinuo sam 32 bit,onda je mozad 64bit ako nije ni to u cemu onda moze biti prob?

Desni klik na Computer ikonicu pa pogledas sta pise?

HVALA MILANE,da tebe nema ne bih uspeo!!! Svaka cast na strpljenju samnom :D

Nazad
Vrh Dno