Ovaj tablet posedujem već 2 meseca. Od tad sam uključivanje desktopa sveo na goli minimum...
Tabelt je sa svoja 2GB RAM-a veoma živahan i sve je na svom mestu za svakodnevnu upotrebu (office, web...). Generalno, meni zamenjuje desktop računar za sve sem težih stvari za njega (indesign, photoshop, illustrator) mada photoshop cs3 sam instalirao i bio prilično zadovoljan - sad umesto njega za osnovne potrebe koristim gimp dok za potrebe skeniranja koristim ugrađenu aplikaciju scan i sve to lepo radi. Tablet sam putem mikro hdmi kabla priključio na svoj viewsonic full hd monitor i slika je kristalna.
Da bi ste stekli pravi utisak o korišćenju njegovog win interfejsa treba da znate da sve leti i da je na mnogo, mnogo višem nivo nego nekadašnji netbook računari. Nepotrebno ga je porediti sa android tabletima, mada kada je youtube u pitanju i dalje radije posežem za asusom tf300 - prvenstveno zbog jačeg zvuka. Njegovi stereo zvučnici su veoma slabi - baš preterano. Stvar se malo popravi kada se priključi na dok (na kome se nalazi woofer ali slaba vajda, i dalje je to bedno.
Baterija može da izdrži od 5 do 6 sati akanja što je po meni malo + se puni zamalo još toliko (4 sata punjenja je nešto na šta čovek mora da se navikne).
Slika je kristalna - prosto seče, uglovi gledljivosti odlični, kao stvoren za čitanje stripova...
Tastatura po meni odlična, touchpad lak za korišćenje (ne prepoznaje multigestove) mogao bi biti malo veći ali je ipak bolji nego kod asusa t100. Nisam primetio da postoji lag prilikom kucanja (koji su drugi pominjali).
Ugao pod kojim stoji tablet u odnosu na tastaturu ponekad zna da bude neprikladan ali zato čovek lako može lako da uzme stvar u svoje ruke

Sve u svemu, uređaj je odličan, možda malo još uvek skup (kao koncept koji se relativno skoro pojavio) ali od trenutka kad sam ga ja kupio cena mu je pala za 5000 dinara. Više mi se sviđa od acer ekvivalenta, bolji mu je ekran nego na asus pandanima (u nižem rangu). Kod ovog zadnjeg sam zaglavio power dugme prilikom paljenja a nije bio moj - živ me sram pojede