dreamer89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.02.2008
- Poena
- 304
Pozz svima, planiram u skoriej vrijeme uzimati neki laptop, pa evo sad citam i istrazujem ko lud i nista mi vise nije jasno xD. Neki kazu asus je super, neki asus je ******, dell je ok, dell je ****** i slicne stvari, znaci sve je podijeljeno, pa reko da navratim ovdje da cujem i vasa misljenja. Naime, imam oko 500eura za laptop, pa nastojim tu i da se uklopim
, vjerovatno mogu da nategnem starce za 550e ako je potrebno. Iz Banja Luke sam pa i gledam ovdasnje cijene. E sad, doticni laptop mi je zapao za oko, tj. lenovo g580 sa core i3 procesorom, evo i linka http://www.hgspot.ba/opis.aspx?ID=60214
Laptop bi mi koristio najvise za surfanje i za fakultet, programiranje, .net, java, c, naredni semestar se radi open gl, itd.
Od igrica samo igram WoW, ali za to mi ionako sluzi desktop, ali bilo bi cool da moze i laptop da izdrzi.
Uglavnom me zanima kakav je kvalitet/baterija/pouzdanost doticnog laptopa, i ako imate neke preporuke za laptop iz tog cjenovnog ranga (500-550e)
Hvala.
Laptop bi mi koristio najvise za surfanje i za fakultet, programiranje, .net, java, c, naredni semestar se radi open gl, itd.
Od igrica samo igram WoW, ali za to mi ionako sluzi desktop, ali bilo bi cool da moze i laptop da izdrzi.
Uglavnom me zanima kakav je kvalitet/baterija/pouzdanost doticnog laptopa, i ako imate neke preporuke za laptop iz tog cjenovnog ranga (500-550e)
Hvala.