Šta je novo?

Lenovo G580

dreamer89

Slavan
Učlanjen(a)
16.02.2008
Poena
304
Pozz svima, planiram u skoriej vrijeme uzimati neki laptop, pa evo sad citam i istrazujem ko lud i nista mi vise nije jasno xD. Neki kazu asus je super, neki asus je ******, dell je ok, dell je ****** i slicne stvari, znaci sve je podijeljeno, pa reko da navratim ovdje da cujem i vasa misljenja. Naime, imam oko 500eura za laptop, pa nastojim tu i da se uklopim :), vjerovatno mogu da nategnem starce za 550e ako je potrebno. Iz Banja Luke sam pa i gledam ovdasnje cijene. E sad, doticni laptop mi je zapao za oko, tj. lenovo g580 sa core i3 procesorom, evo i linka http://www.hgspot.ba/opis.aspx?ID=60214

Laptop bi mi koristio najvise za surfanje i za fakultet, programiranje, .net, java, c, naredni semestar se radi open gl, itd.
Od igrica samo igram WoW, ali za to mi ionako sluzi desktop, ali bilo bi cool da moze i laptop da izdrzi.

Uglavnom me zanima kakav je kvalitet/baterija/pouzdanost doticnog laptopa, i ako imate neke preporuke za laptop iz tog cjenovnog ranga (500-550e)

Hvala.

Hm, uzeli smo u firmi G580 ali malo drugaciji model, i3, 1TB diska i bez HDMI. Tastatura je OK, plastika je fusheraj zapinje za LAN, zapinje opticki ako ga ne guras pod odredjenim uglom, LAN je 100Mbit :shock: za sada svi rade :)

Realno kod tih plastikanera ti je najvaznija garancija i jaki zivci :)

p.s. Jedini razlog zbog kog bih ja rekao da je Dell los je model 5050 kod kog moras da rasklopis CEO laptop da bi dosao do hard diska koji se nalazi ispod maticne ploce. To su popravili kod ovog novijeg 5520.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno