Marko_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2008
- Poena
- 375
Laptop je bio u torbi prilikom pada sa police u vozu koja je otprilike na 2m, pao meni na glavu pa posle na pod. Sve je na prvi pogled bilo ok, dok posle videh da nema zvuka. Onda sam brisao drajver i sa obicnim win7 drajverom je imalo zvuka na zvucnicima. Da bih posle opet instalirao drajver i zvuk je nestao ali sam u driverima odnosno u Smart Audio-u sad podesio na multistream(sto znaci zvuk istovremeno na zvucnicima i jacku) i zvuk se pojavio. Znaci, kad je na standardnom podesavanju nema zvuka ni na dzeku ni na zvucnicima, kao da zvucna prepoznaje da je nesto ubaceno u jack pa ne pusta zvucnike, a kad je na multistream zvuk ima na zvucnicima a na jacku nema ni dalje. E sad me zanima da mi neko kaze sta da ocekujem za problem jel se dzek samo odlemio ili je neki tezi kvar u pitanju. Jel u redu da kad se dzek odlemi da zvucna se tako tripuje i neda zvucnicima da ni oni rade? zvuk znaci imam na zvucnicima ako podesim da istovremeno izbacuje zvuk na njih i na jack. pomoc, da znam sta me ocekuje dal da se bakcem sa garancijom ili je to samo odlemljenje dzeka?