Šta je novo?

Lenovo Edge baterija potpuni zbun!

seegath

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2010
Poena
320
Dakle,
edge 13,3 AMD imam od aprila ove godine.

Pojavio se problem sa baterijom:
Prvo mi je povremeno lenovo power manager prijavljivao da nije original (a jeste) i to samo par puta. Posle restarta sve je radilo normalno.

E drugo: posle 36 ciklusa baterija drži ne više od 40 minuta. Prosto mi je neverovatno da je skoro crkla posle samo 4 meseca???

Probao sam pun charge-discharge, sve živo...ništa...

Da li neko zna šta da činim? Da li se može restartovato elektronika baterije?

Bilo šta da izbegnem kupovinu nove koja je bezobraaaazno skupa?

ako si ga legalno uzeo, imas garanciju na bateriju... nosis je u servis.

Bez puno razmisljanja nosi ga u servis ako vec imas garanciju :)

Hvala na savetu, preljubazni seviseri kimteka rešiše stvar ,,in a heart beat'':banana::banana::banana:

Kao i uvek kada deluje da je ne-znam-sta ispade glupost!

ajd podeli sa nama sta je bilo? jel zamenjena baterija ili je nesto drugo uradjeno?

I ja sam isti slučaj, takođe kupljen aprila ove godine i posle 40 ciklusa punjenja baterija počela da brlja. Power manager prijavljuje da je baterija siromašna tj slaba i da je u funkciji svega 30%, probao sam sve varijante reset itd i ništa. Pozvao sam servis (Pin computers) i čovek mi je rekao da pošaljem bateriju. Nakon nekih 10ak dana mi je stigla potpuno nova baterija koja radi ok, drži oko 2h. E sad ne znam šta će biti nakon 40 ciklusa sa ovom baterijom, samo da ne bude isti slučaj a tad istekne garancija, šta onda? Da se opet žalim servisu otrešće me ko blato s cipela jer garancija isteklaaa...:S:

Obavezno apdejtuj BIOS.

Najkraća varijanta bi bila da iz Thinkvantage-a pokreneš update bios i to je to.

Nazad
Vrh Dno