Šta je novo?

Lenovo ciscenje ventilatora

Sallee

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2008
Poena
319
Ovako izgleda od ispod moj laptop, koliko vidim ne moze se lako doci do dela gde je procesor i ventilator za procesor da bi se nekada ocistio od prasine... moze da se otvori za hdd i ram... da li mora da se kompletno rastura ceo laptop da bi se doslo do ventilatora za cpu (kao neke toshibe) ili mozda da se odvrnu svi srafovi od ispod i skine se ceo poklopac? Ventilator se nalazi sa gornje desne strane.

Prilozi

• 5.jpg
    5.jpg
    426.5 KB · Pregleda: 131
Mislim da bi više značilo da si ostavio tačnu oznaku laptopa pa bi ti rekao neko ukoliko je otvaro isti. Možeš i sam da pojuriš neki service manual ili da neki video rasklapanja na tjubu.
Ja bar nisam rasklapao laptop na kome se odvrnu svi šrafovi ispod i samo se razdvoji, moraćeš malo više da se pomučiš. :)

jutros sam i ja skinuo uputstvo i samo da pitam primer kada se odvaja tastatura od ploce (postoji kabl kojim je prikljucen) da li se samo izvuce taj kabl ili mora prvo da se podigne na gore jedan deo plasticnog dela gde upada kabl, pa tek onda da se izvuce kabl?

Prvo se malo odvoji horizontalno (uz kabl), pa se podigne na gore i onda izvuče kabl, a kada vraćaš obrnuto.

Vrh Dno