Šta je novo?

Lenovo B580 - nece wifi da se ukljuci

Nabukodonosor

Čuven
Učlanjen(a)
10.12.2003
Poena
815
Drugar mi je doneo svoj laptop jer wifi nece da mu se ukljuci, ima dole one crtice za signal ali su precrtane. Svi drajveri su instalirani, jer mu je do pre neki dan radio wifi kako treba. Probao sam ipak reinstalaciju drajvera, ali nije pomoglo. Probao sam i da bios vratim na defaults, jer sam nasao taj savet negde na netu, ali ni to nije pomoglo. Kao da je iskljucen wifi. Pokusavao sam na fn+F5 da ga ukljucim ali se nista ne desava. Windows 7 je u pitanju. Trazio sam neki switch za wifi ali nema ga. Jel ima neko ideju sta moze da bude problem?

Skini sa Lenovo sajta power management softver za taj model i instaliraj, pa resetuj masinu i trebalo bi da ti proradi.

A sta ti kaze u device manageru?
Da li tamo izgleda da je sve OK?

Obicno su precrtane crtice za signal kada je ugasen adapter. Vidi u network connections da li nije disable-ovan wireless.

Precrtane su. U device manageru je sve ok. Evo sredio sam. Instalirao sam neki Hotkey Features Integration sa njihovog sajta i proradilo je. Sada kada kliknem fn+F5 izbaci popup i imam da ukljucim wifi. A radili su 100% hotkeys jer sam probao fn+f2 za gasenje ekrana i radilo je. Ali eto, kad nece...Hvala na pomoci u svakom slucaju.

S obzirom da je windows 7 proveri u control panel Windows Mobility Center i vidi da li je tu iskljucen wifi!

png60157.png

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno