Šta je novo?

Lenco LBT-188

Milan124005

Zapažen
Učlanjen(a)
26.11.2023
Poena
15
Zanima me da li mi je potreban amp, pojačalo, akl imam Bluetooth zvučnik i da li je moguce ovaj gramofon povezati sa Bluetooth zvucnikom,a ako je moguće da li bi to bio zvuk kao kad bi bio povezan sa kablovima.

Lenko još pravi gramofone? Imao sam ih još 1960ih godina u diskoteci.
Trebalo bi da ima originalni deo jerbo:
Pojačalo ti treba ako nema na zvučniku a BT zvučnici imaju.
Problem je samo uparivanje sa BT zvučnikom a to zavisi od njega. Probaj prvo da upariš sa PC-em da vidiš parametre, isto tako sa zvučnikom. Zvuk preko USB-a i BT je digitalan tako ba bi trebalo da bude bolji od analognog preko činčeva.

Jel imate predlog nekih zvucnika sa Bluetoothom? I hvala.

Ne treba ti pojačalo ni u varijanti žičanog povezivanja, možeš da kupiš aktivne zvučnike sa RCA ulazom. NIje navedeno koja BT verzija je u pitanju što znači skoro sigurno 4.2 što dalje implicira (ali ne mora da znači) da se koristi SBC kodek koji nije neki kvalitet.

The audio quality from the built-in preamp and Audio Technica AT-3600L cartridge is fair, but certainly not pristine. It’s lacking high-end clarity and a smooth low-end, and we often find ourselves reaching for the three-band EQ on our mixer to open the higher frequencies a little.

When listening to your music using the Bluetooth connection, you’ll hear a slight drop in quality. This is expected, considering that you’re transferring audio data over a limited wireless Bluetooth codec as opposed to a reliable wired connection. It’s not drastic, but you might notice a few more pops and clicks than when hooked up to a sound system.

Budžet? U skladu sa gramofonom, oko 200e ili?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno